A cél az arany!

Hallottál már az olimpia filozófiájáról? Az Olimpiai Játékok vezető testülete által megalkotott olimpiai gondolat egy olyan „életfilozófia, amely a testet, a szabad akaratot és a szellemet dicsőíti. A sport világát a kultúrával és az oktatással vegyítő koncepció egy olyan életmód megteremtését szolgálja, amely az erőfeszítésekből eredő örömteli érzésre, a példamutatás nevelő célzatú fontosságára, valamint az egyetemes erkölcsi alapelvek iránti tiszteletre épül.”


 


Három olyan érték van, amelyet az e filozófiára épülő Olimpiai Játékok alatt a versenyzők egyértelműen demonstrálnak:


 


  1. a tökéletességre való törekvés
  2. a kölcsönös tisztelet kimutatása
  3. a versenyzés magasztalása

 


Az Olimpia alatt azért gyűlünk össze, hogy megmérettessük erőinket, miközben a legjobb formánkat próbáljuk nyújtani és győzelmet szeretnénk aratni. Amikor pedig a láng kialszik, a korábbi rekordokat megdöntöttük, és a barátságok megszilárdultak, hazafelé vesszük az irányt és újra belevágunk a kemény munkába, hogy felkészüljünk az újabb versenyekre.


 


Üzletépítőként nekünk is azokat az értékeket kell szem előtt tartanunk, amelyekre a sport is bíztat: csapatmunka, kitartás, elszántság és együttérzés. Míg az olimpikonokat csupán négyévente egyszer ünnepelhetjük, addig mi minden nap dolgozunk azért, hogy ezeket az értékeket életben tartsuk. A Forevernél ez nem csak az Eagle Manager szint eléréséről vagy egy Chairman’s Bonus csekk átvételéről szól.  Ez egy olyan utazás, amelynek célja, hogy Forever Üzleti Partnerként váljunk azokká, akik valójában vagyunk, és világszerte javítsunk embertársaink életminőségén. Barátságokat kötünk, a tökéletességre törekszünk, valamint tetteinken és segítőkészségünkön keresztül kifejezzük tiszteletünket és törődésünket a cég, a termékek és Forever Üzleti Partnereink felé.


 


Elérendő céljaim között sohasem szerepelt az, hogy sportolóvá váljak, de az annál inkább, hogy egyszer Forever Üzleti Partnerként dolgozhassak. Erre büszke is vagyok, hiszen tudom, hogy munkatársaink szerte a világban ugyanazokat az elveket tartják szem előtt, mint amelyeket én magam is követek. Csakúgy, mint azok a sportolók, akikre felnézünk. Mi magunk is minden nap készülünk azokra az eseményekre, amelyek üzletünkre és életünkre hatással vannak. Tanulunk hibáinkból, a csúcsra való törekvés közepette örömünket leljük a kemény munkában, valamint elismerésre vágyunk, amikor már kezünkben az arany. A te aranyérmed olyan érték, amit bárhol magadon viselhetsz: egy mosoly, és mellé a Forever kitűződ.


 


Örök szeretettel:Rex Maughan
az igazgatóság elnöke, vezérigazgató