Гледайте Глобално рали 2019 заедно!

Изживейте емоцията на Глобално рали 2019, като споделите изживяването с приятели. Всяка година на различно място по света собственици на Форевър бизнес от целия свят се събират, за да се забавляват и да получат признание на огромната сцена на световната ни среща. През последните години бяхме във внушителната O2 арена в Лондон и в Световния Търговски Център в Дубай, а този път ще бъдем в Глоуб Арена в Стокхолм, Швеция. Квалификантите са официално поканени да участват напълно безплатно, а всички неквалификанти имат възможност да си купят билет за двата дни на шоуто в петък и събота. Всяка година билетите се разпродават бързо и повече от 15000 души стават участници в голямото събитие.


Дори да не можете да бъдете с нас в Швеция, има как да станете част от празника, защото ще предаваме на живо от сцената в нашия Vimeo канал, а специално за онлайн зрителите ще имаме и няколко ексклузивни включвания зад кулисите на шоуто. Присъединете се към хилядите участници от дома си.


Съберете екипа си на страхотно парти 


Удобен момент да организирате парти и да споделите емоцията с хората от екипа си. Чудесен начин да сплотите и мотивирате хората от групата си да работите заедно, за да можете всички да присъствате на място в залата на Глобално рали 2020!


Ще бъдете в добра компания – Рекс Моън, основател и Главен изпълнителен директор на Форевър, също ще бъде домакин на парти за споделено гледане в Централния офис на компанията. Глобалният ни екип, организиращ събитията на компанията, работи неуморно цяла година, за да превърне Глобалното рали в изключително изживяване, още по-добро от предишното. Сега и вие заедно с екипа си можете да гледате празника в реално време – от признанията до обученията и забавленията. 


А, за да добиете представа за вълнението на подобно събитие, вижте най-запомнящите се моменти от Ралито в Далас през 2018 г. ТУК. Специален гост на миналогодишното събитие беше Нандо Парадо, аржентински автор, оцелял след самолетна катастрофа и написал книгата „Чудо в Андите“. Мотивиращата му история за оцеляване и приятелство напълно завладя публиката.


Очаквайте поредното впечатляващо Рали шоу, обявяване на новите продукти и бъдете сред първите, които ще научат за новите инициативи и възможности от Форевър, ако гледате #FGR19 на живо.


Как да направите партито си за споделено гледане незабравимо


Започнете да планирате още днес. Това не е просто възможност да се сближите с екипа си, но и чудесен момент да включите нови хора в него. Пуснете покана и в социалните мрежи, и лично, нека хората да се настроят за парти.


Помислете как можете да демонстрирате най-доброто от Форевър по време на вашето парти за споделено гледане на Ралито. Направете интересен и вкусен алое моктейл (вижте нашето предложение по-долу), сипете и няколко чашки ФАБ, за да имат гостите ви енергия и да се насладят на шоуто. 


За някои от гостите ви това може да е първата среща с Форевър, ето защо ще е добре да предвидите и няколко от любимите си Форевър продукти от различните категории – грижа за кожата, напитки, добавки.  


Два начина да гледате #FGR19  


За онези, които искат да се включат в Глобално рали 2019 още с откриването му, първото ни живо излъчване ще бъде в глобалния ни Vimeo канал в 11.30 ч. стокхолмско време (12.30 ч. българско време), на 10 май, петък. Заедно с гостите си ще можете да гледате обучения, признания и цялото забавление в реално време. Второто излъчване ще започне по също време на 11 май, събота.


Излъчваният ще могат да се гледат и по-късно, така че парти за споделено гледане можете да организирате и в удобно за вас време. Споделяйте с нас снимки от партитата си, добавете хаштаг #FGR19 и можете да бъдете поздравени на живо от водещите на живото излъчване. Ще можете да надникнете и зад кулисите в сърцето на Форевър – централния офис, за да видите кое превръща Глобалното рали в такова незабравимо събитие за цялото Форевър семейство.


Направете специален #FGR19 моктейл


Почерпете гостите си със специалния безалкохолен алое коктейл, който квалификантите с 5000+ б.т. ще пият на тазгодишната специална вечеря за тяхното ниво.  


  • 60 мл Поместийн пауър
  • 120 мл газирана лимонада
  • 120 мл напитка Алое и праскови 

Смесете всички съставки в чаша с лед и добавете щипка мащерка. Готово!  

Свързани продукти