Πως να θέσετε fitness στόχους τη νέα χρονιά!

Το να μείνετε προσηλωμένοι στις αποφάσεις που πήρατε για τη νέα χρονιά μοιάζει σαν ένας διαρκής  Μαραθώνιος. Και όπως σε όλους τους μαραθώνιους, πολλοί τα παρατάνε λίγο μετά την εκπυρσοκρότηση του πιστολιού εκκίνησης. Αν δείτε ότι είστε μακριά από τους στόχους σας ακόμα ίσως να μην είναι οι στόχοι που θέτετε δύσκολοι, αλλά  το πώς χειρίζεστε αυτούς τους στόχους.


Μπορείτε να επιτύχετε ό,τι θέλετε τη νέα χρονιά. Εμείς σας παραθέτουμε μια λίστα με χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν μέχρι να κόψετε το νήμα.


Θέστε μετρήσιμους στόχους


Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε από το American Psychological Association, οι άνθρωποι που καταγράφουν την πρόοδό τους έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες  να  επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα πρόγραμμα άσκησης που θα σας διευκολύνει να καταγράψετε και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.


Το πρόγραμμα Forever F.I.T. έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθείτε εύκολα τους στόχους σας. Υπάρχει πρόγραμμα  κατάλληλο για κάθε επίπεδο άσκησης, είτε αναζητάτε να χάσετε λίγα κιλά, να γίνετε λίγο μυώδης ή απλά να εισάγετε μια πιο υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητά σας. Κατεβάστε την εφαρμογή  F.I.T. App, θα σας διευκολύνει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας όσο θα ακολουθείτε το πρόγραμμα.


Θέστε στόχους που θα επιτευχθούν με τους φίλους σας


Ένας μικρός φιλικός διαγωνισμός μπορεί να σας κρατήσει στον δρόμο σας για να ολοκληρώσετε τον στόχο σας. Το να μοιράζεστε τους ίδιους στόχους με φίλους μπορεί να λειτουργήσει πολύ ενθαρρυντικά καθώς ο ένας θα εμψυχώνει τον άλλον.


Μπορείτε να σκεφθείτε κάποιον από τον περίγυρό σας που να έχει κοινούς στόχους άσκησης για το 2019; Κινητοποιήστε κι άλλους και ασκηθείτε μαζί για να βελτιώσετε την εικόνα σας. Προγραμματίστε ομαδική άσκηση ή αναρρίχηση. Μοιραστείτε συνταγές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και παρακολουθήστε τους στόχους σας.


Θέστε πραγματοποιήσιμους στόχους.


Θέστε πραγματοποιήσιμους στόχους για αρχή. Παράδειγμα, μπορείτε αρχικά να αντικαταστήσετε ένα γεύμα με μια Forever Fast Break ή την ολοκλήρωση του Clean9 μέσα στον πρώτο μήνα του 2019.


Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια τακτική με τους στόχους άσκησης. Αντί να καταγράψετε ότι θέλετε να χάσετε 10 κιλά, μπορείτε να είστε πιο συγκεκριμένοι, όπως το να δεσμευτείτε ότι θα γυμνάζεστε μια ώρα τρείς φορές την εβδομάδα. Έτσι είναι πολύ πιθανόν να επιτύχετε όχι μόνο  τους εβδομαδιαίους στόχους αλλά και το μακροπρόθεσμο ζητούμενο.


Θέστε εξελίξιμους στόχους.


Οι εξελίξιμοι στόχοι πηγαίνουν χέρι χέρι με τους  πραγματοποιήσιμους στόχους. Κάθε μικρή σας τύχη σας φέρνει πιο κοντά στη μεγάλη επιτυχία. Καθώς θα χτίζετε τη δύναμή σας, θα χάνετε βάρος και θα αυξάνετε την αντοχή ασς οι αρχικοί σας στόχοι θα μοιάζουν μέρος της καθημερινότητάς σας και θα νιώθετε έτοιμη να κάνετε το επόμενο βήμα.


Το πρόγραμμα των ασκήσεων θα φαίνεται πιο εύκολο όσο θα περνά ο καιρός, αυτό σημαίνει ότι θα ανεβάζετε την ένταση μέχρι να το συνηθίσετε και στη συνέχεια θα πατήσετε και πάλι γκάζι. Τρέξτε λίγο παραπάνω ή μειώστε το χρόνο, σηκώστε περισσότερα βάρη ή δοκιμάστε μια άσκηση μεγαλύτερης έντασης.


Εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία για την επίτευξη των στόχων σας.


Εκτός από το να θέτετε τους στόχους σας  πρέπει να κάνετε και μια λίστα για τα εργαλεία και  τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να αυξήσετε τις πιθανότητες να επιτύχετε τους στόχους σας. Για παράδειγμα, αν η απώλεια βάρους είναι σημαντικός στόχος σκεφθείτε ποια συμπληρώματα διατροφής ή με τι γεύματα θα αντικαταστήσετε την διατροφή σας για να σας βοηθήσουν σε αυτό.


Forever Therm™, ένα δυνατό διατροφικό συμπλήρωμα που εκτοξεύει τα επίπεδα ενέργειας και αφυπνίζει τον μεταβολισμό σας. Ως μέρος μια υγιεινής διατροφής, ελεγχόμενων θερμίδων, αυτό το καινοτόμο συμπλήρωμα θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε τις προσπάθειές σας.


Για έναν ακόμα πιο δραστήριο τρόπο ζωής θα πρέπει να τροφοδοτείτε τον οργανισμό σας με θρεπτικά συστατικά. Να πίνετε Aloe Vera Gel  κάθε μέρα που βοηθά στην πέψη και στην απορρόφηση περισσότερων θρεπτικών συστατικών.


Το Forever Move είναι ένα πρωτοποριακό, κλινικά αποδεδειγμένο διατροφικό συμπλήρωμα για στήριξη των συνδέσμων, για άνεση και ευλυγισία. Βεβαιωθείτε ότι θα τροφοδοτήσετε τους συνδέσμους με τα καύσιμα που χρειάζονται  για μεγαλύτερη και πιο παραγωγική άσκηση. Έρευνες έχουν δείξει ότι το βασικό συστατικό βοηθά σε μια σειρά κινήσεων, προάγει την υγεία των χόνδρων και την άμεση αποκατάσταση μετά την άσκηση!


Με τη σωστή νοοτροπία και την τεχνική των στόχων, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις αποφάσεις της Νέας Χρονιάς. Μιλήστε με έναν Forever Business Owner για το ποια προϊόντα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους διατροφικούς σας στόχους, ή για το πώς θα ακολουθήσετε το πρόγραμμα F.I.T.


 

Related Products