Иновации за успех

Скоростта и мащабите на иновациите в света ни днес са просто зашеметяващи. Толкова много нови и великолепни идеи ефективно се внедряват и използват за подобряване на живота по цялата планета.


Харесва ми да виждам как умни хора имат смелостта и подкрепата да представят на пазара прогресивни изобретения във всички възможни сфери. Вълнуващо е, но не забравяйте, че истинската мъдрост се крие в умението да отсяваш „промените заради самите промени“ и да преценяваш кое може истински да допринесе за бизнеса ти. Древна пословица ни го напомня с думите: „не поправяй това, което не е развалено!“


Без напредък бизнесът ви бързо ще започне да страда и ще изостане от онези, които разпознават възможностите да опитат нещо ново, да преоткриват някои елементи от работата си и да се задържат на гребена на вълната. От доста време размишляваме за това във Форевър.


Несъмнено сте забелязали някои от промените и развитието в продуктовия ни асортимент, в маркетинговия план, в предприятията ни и дори във вашите изживявания по време на събития. 2017-а ще бъде важна година за Форевър! Предстои ви да
видите нови и вълнуващи продукти, авангардни научни решения, развитие в транспортирането и производството, както и още технологични инструменти, които да ви помагат да градите бизнеса си. С вълнение ви уверявам, че тези иновации са едва началото!


Но новостите не се ограничават само до компанията. Като собственик на Форевър бизнес и вие трябва да намирате начини да поддържате бизнеса си свеж и интригуващ. Търсете как да се свързвате с хората, как да споделяте предимствата на продуктите и възможността за бизнес, как да представяте себе си и бизнеса си. Благодарение на иновациите в личен план нашите лидери неизменно изпъкват, а бизнесът им е стабилен и издържлив.


Няма съмнение, че ще има погрешни ходове – напредъкът рядко идва, без да пробваме по малко и от неудачното. Със сигурност от време на време сме го изпитвали на гърба си, но ще видите, че когато откриете това, което превръща бизнеса ви в нещо уникално, и продължавате да го развивате, истинските преимущества на новаторството ще са безценни.


С нетърпение очаквам да направя следващата крачка в бъдещето на бизнеса заедно с вас!

Завинаги ваш,


Рекс Моън
Главен изпълнителен директор на ФЛП

Свързани продукти