Razvijajte se za uspeh

Današnja tehnologija prosto ostavlja bez daha. Pokazalo se delotvornim toliko novih i čudesnih ideja sa kojima možemo da popravimo kvalitet života ljudima širom sveta.


 


Volim da posmatram proces kada inteligentni ljudi, hrabro i ubedljivo, izbace na tržište razultat rada i razvoja, koji deluje na sva polja našeg života. To je uzbudljivo, ali nemojmo zaboraviti da se mudrost ogleda u tome da li smo i koliko sposobni da izdvojimo „promenu radi promene“ i da shvatimo šta je to što daje dodatnu vrednost našem poslu. Postoji jedna stara poslovica koja nas podseća: „Ako se nije pokvarilo, nemojmo popravljati!“

Bez napretka, posao bi ubrzo postao razočarenje i uskoro bi zaostali za onima koji su prepoznali priliku koja se krije u probavanju nečeg novog. Drugi prepoznaju nešto što postaje deo njihovog posla i zato bolje napreduju u takmičenju. To je ono o čemu već duže vreme razmišljamo u Foreveru.

Verovatno primećujete promene u kolekcijama proizvoda, marketinškom planu, u našim objektima i na događanjima. U Foreveru će 2017. biti velika godina! Čeka nas još više uzbudljivih proizvoda, naučni razvoj vrhunske tehnologije, promene na poljima proizvodnje i isporuke, tj. čeka nas još više tehnoloških prednosti za građenje biznisa. Toliko sam uzbuđen zbog toga, a to je inovacija koja je tek počela!

Ali obnova se neće zaustaviti na kompaniji. I vi, poslovni saradnici, morate pronaći način kako da ovaj posao održite svežim i poželjnim za druge. Pronađite nove načine da dođete do ljudi, kako bi sa njima podelili informacije o proizvodima ili prednostima ove poslovne mogućnosti! Shvatio sam da je lična inovativnost snaga njihovog poslovanja koja dolazi odatle što naši lideri s vremena na vreme iznova nadmašuju sami sebe.

Mogu da se dese i loše odluke, jer tokom razvijanja su neizbežni i loši putevi. To ste sigurno već svi vi doživeli, ali ćete zato prepoznati kada naiđete na stvari koje će unaprediti vaš biznis i učiniti ga jedinstvenim i koje će ga konstantno razvijati. Ta prednost je neprocenjiva.

Jedva čekam da zajedno napravimo sledeći korak za budućnost našeg biznisa!

S ljubavlju,Rex Maughan
CEO, Forever Living Products

Povezani proizvodi