Fejlődj a sikerért!

Egyszerűen lélegzetelállító napjainkban az innováció. Annyi új és csodálatos ötlet bizonyul hatékonynak, amivel javítani lehet az életet világszerte!


 


Nagyon szeretem megfigyelni azt a folyamatot, ahogyan okos emberek bátran és meggyőződéssel piacra dobják egy olyan fejlesztés eredményét, amely életünk minden területére hatással van. Ez izgalmas, de ne felejtsük el, hogy a valódi bölcsesség abban rejlik, ha képesek vagyunk kiszűrni a „változást a változás kedvéért”, és beazonosítani, mi az, ami hozzáadott értéket képvisel üzletünk számára. Van egy régi mondás, ami emlékeztethet bennünket erre: „ha nem romlott el, ne javítsuk meg!"


Fejlődés nélkül az üzletedből hamar kudarcélmény lesz, és lemaradhatsz azoktól, akik felismerik az újdonságok kipróbálásában rejlő lehetőséget. Meglátnak valami olyasmit, ami az üzletük részévé válik, és ezzel előrébb kerülnek a versenyben. Ez az, amin már jó ideje gondolkodunk a Forevernél.


Valószínűleg érzékeltétek a változásokat a termékcsaládunkban, marketing tervünkben, létesítményeinkben, rendezvényeinken - csakhogy néhányat megemlítsünk. 2017 óriási év lesz a Forevernél! Még több izgalmas, új termék, csúcstechnológiás tudományos fejlesztés, változások a szállítás és gyártás területén, valamint az üzletépítést segítő még több technológia eszköz vár rátok. Annyira izgatott vagyok amiatt, hogy ez az innováció mind csak a kezdet!


Ám a megújulás nem áll meg a vállalatnál. Üzleti Partnerként Nektek is meg kell találnotok a módját, hogyan maradjon az üzletetek friss és vonzó. Találj új utakat az emberekhez azért, hogy megoszthasd velük a termékeink vagy üzleti lehetőségünk előnyeit! Mutasd meg magad, valamint az üzletedet! Úgy tapasztaltam, hogy ez személyes innovativitás az, amitől a vezetőink időről-időre újra kiemelkedőt alkotnak, és ettől erős az üzletük.


Kétségkívül előfordulhatnak rossz lépések – hiszen a fejlődés közben óhatatlanul adódnak tévutak. Ezt biztosan mindannyian tapasztaltátok már, de fel fogjátok ismerni, ha rátaláltok azokra a dolgokra, amelyektől az üzletetek egyedivé válik, és folyamatos fejlődésben marad. Ilyenkor az előny megfizethetetlen.


Nagyon várom, hogy együtt megtegyük a következő lépéseket a jövő üzlete felé!


Örök szeretettel:

Rex Maughan
az igazgatóság elnöke, vezérigazgató


Forever Living Products

Kapcsolódó termékek