Innovatie brengt succes

De snelheid en omvang van innovaties die tegenwoordig overal in de wereld te zien zijn is adembenemend. Veel nieuwe en prachtige ideeën worden op een effectieve manier ingezet om de levens van mensen over de hele wereld verder te verbeteren.


 


Het doet mij altijd goed om te zien hoe slimme mensen de moed hebben en de steun krijgen om producten aan de man te brengen die vooruitgang brengen op alle vlakken van ons leven. Hoewel dit allemaal heel spannend is, moeten we ons wel bedenken dat echte wijsheid voortkomt uit ons vermogen om te herkennen wanneer er sprake is van “veranderen om het veranderen” en om alleen die zaken eruit te filteren die echt iets waardevols toevoegen aan uw business. In het Engels wordt dit kernachtig uitgedrukt met “If it ain’t broke, don’t fix it” - waarom iets repareren dat niet kapot is?


Als er geen sprake is van vooruitgang kan uw business hier al snel onder te lijden krijgen en achterop raken bij andere businesses, die gerund worden door mensen die inzien welke mogelijkheden het proberen van iets nieuws kan brengen en die bepaalde delen van hun business anders inrichten en zo de achteruitgang een stap voor blijven. Dit is een gedachte waar we al heel lang mee rondlopen binnen Forever.


U heeft ongetwijfeld reeds opgemerkt welke ontwikkelingen er binnen onze productlijnen hebben plaatsgevonden en gezien dat ook ons Marketingplan, onze faciliteiten en zelfs uw beleving van onze evenementen -om maar een paar zaken te noemen- aan verandering onderhevig zijn geweest. 2017 gaat een belangrijk jaar worden voor Forever! Er zal nog een aantal spraakmakende wijzigingen worden aangebracht aan onze producten, u zult daarbij verbeteringen zien volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, verdere ontwikkelingen op het gebied van productie en verzending, evenals meer technische hulpmiddelen om u te helpen uw business verder op te bouwen. En deze innovaties zijn nog maar het begin!.


Innovatie houdt echter niet op bij het bedrijf zelf. Als Forever Business Owner zult ook u manieren moeten zien te vinden om uw business dynamisch en aantrekkelijk te houden. Probeer nieuwe manieren te vinden om met mensen in contact te komen, de voordelen van onze producten of de business opportunity met andere mensen te delen en uzelf en uw business aan anderen te presenteren. Dit soort innovaties dat uit de mensen zelf voortkomt, is iets waar ik onze leaders keer op keer in heb zien uitblinken en dit is dan ook wat de business van deze mensen sterk houdt.


Er zal ongetwijfeld sprake zijn van uitglijders – vooruitgang gaat tenslotte vrijwel altijd gepaard met het uitproberen van zaken die vervolgens niet blijken te werken. Ons is dat ook af en toe gebeurd, maar u zult zien dat wanneer u dan iets te pakken heeft wat uw business uniek maakt en verder vooruit helpt, de ware voordelen van innovatie onbetaalbaar zullen blijken. 


Ik kijk ernaar uit om de volgende stap in de toekomst van onze business samen met u te zetten!Forever Yours,Rex Maughan
CEO, Forever Living Products