Nieuwe anti-aging gezichtsverzorging. Introductie infinite by Forever™.

We kunnen de tijd niet terugdraaien... maar we kunnen wél de vochtbalans van de huid proberen te herstellen, de aanmaak van collageen stimuleren en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Vergelijk de huid eens met een pruim. Een jonge, gladde huid doet denken aan een verse pruim. Maar naarmate we ouder worden, verliest onze huid sneller vocht. Tel daarbij op de invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en de zon, waardoor onze huid elasticiteit, glans en stevigheid verliest. Een droge, ouder wordende huid kan er dof uitzien en is meer vatbaar voor rimpels en fijne lijntjes- net als een pruim die al wat langer op de fruitschaal ligt. Met infinite kunnen we de vochtbalans van de huid proberen te herstellen, de aanmaak van collageen stimuleren en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels verminderen – om zo uw huid er uit te laten zien als een vers geplukte pruim.


Door het beste van de wetenschap te combineren met natuurlijke ingrediënten, heeft Forever een innovatieve reeks geavanceerde huidverzorging ontwikkeld die de huid ondersteunt met de verzorgende eigenschappen van aloë vera. Bij het ontwikkelen van infinite by Forever hebben onze experts gebruik gemaakt van plantenextracten, die samen met de meest recente huidtechnologie, de werking van aloë niet allen versterken maar ook aanvullen.


De infinite formules versterken elkaar zodat u gebruik kunt maken van krachtige huidverzorging die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.


hydrating cleanser: Hydrating cleanser is een milde, parfumvrije cleanser met natuurlijk verkregen ingrediënten zoals appel-extract en appel aminozuren. De ingrediënten hydrateren de huid en maken het makkelijk om vuil en olie van de huid te wassen. Ook bevat de cleanser zonnebloemolie, dat rijk is aan linolzuur en vitamine E. Het ingrediënt Sodium cocoyl glycinaat is een milde reiniger die hypoallergeen is en niet irriteert. Het maakt de huid schoon en zacht, zonder uit te drogen.


firming serum: Firming Serum is gericht op de vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Het ondersteunt hydratatie, de elasticiteit van de huid en geeft een frisse uitstraling. Het bevat onder meer Trifluoroacetyl Tripeptide-2 om de stevigheid van de huid te vergroten. Hydrolyzed sodium hyaluronate is een stof die hydratatie en de huidverzorgende werking ondersteunt. Door de toevoeging van gistextract wordt de natuurlijke aanmaak van collageen ondersteund. Ook helpt het de zichtbaarheid van een ongelijke teint te verminderen. Whey proteïne revitaliseert de huid door de egaliteit en stevigheid te verbeteren. Firming serum is parfumvrij.


firming complex: Firming complex is een exclusief beauty supplement, gericht op het verminderen van de effecten van veroudering op de huid van binnenuit. De tabletten bevatten een goede mix van Franse meloenconcentraat, phytoceramides (tarwe lipide extract) en marine collageen. Het vermindert de zichtbaarheid van rimpels en stimuleert de flexibiliteit en hydratatie. Krachtige phytoceramides zijn een aanvulling op de ceramiden die van nature in de huid voorkomen. Ceramiden ondersteunen de hydratatie, voor een stralende en jong ogende huid. Firming complex is glutenvrij.


restoring crème: Restoring crème bevat verschillende ingrediënten met hydraterende eigenschappen, zoals squalaan, jojoba esters, glycolipiden en bijenwas. Açai en granaatappel laten de huid glad aanvoelen. De plant Centipeda Cunninghamii werkt synergetisch om de vele voordelen van aloë te versterken. Samen zorgen de ingrediënten voor een zachte huid. Vitamine B3 en rode biet ondersteunen de textuur van een jong ogende huid. Een mix van etherische oliën helpt de drogere huid aan te vullen. De crème is parfumvrij.


U denkt misschien dat u aloë vera kent – maar u heeft het nog nooit op deze manier gezien! Infinite by Forever ondersteunt de schoonheid van binnen- en buitenuit met revolutionaire formules. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen schoonheid van binnenuit. De producten geven u een stralende, gehydrateerde huid die er jonger uitziet én jonger aanvoelt. Met infinite by Forever zult u verschil zien én voelen. Look Better. Feel Better.
 


 

Gerelateerde Producten