Zaustavite starenje sa novom linijom za negu vaše kože. Predstavljamo infinite by Forever™.

Ne možete da zaustavite vreme, ali možete da ga usporite sa najnovijom i najnaprednijom linijom proizvoda za podmlađivanje kože: infinite by Forever™. Poboljšava izgled kože, uklanja tanke linije i bore i omogućuje vam da ne razmišljate na tradicionalan način o starenju.

Zamislite vašu kožu kao nežnu i sočnu šljivu. Ovlažena, zategnuta i glatka, šljiva predstavlja mlado i zdravo voće. Za razliku od njenog protivnika, suve šljive, puna je vlage. Zbog starenja i uticaja sredine, naša koža gubi vlažnost i brže čini kožu zapuštenom i podložnom borama i drugim znacima starenja. Sa ovom linijom proizvoda, možemo povratiti vlažnost kože, stimulisati zdrav kolagen i smanjiti pojavu tankih linija i bora - čineći vašu kožu da izgleda kao sveže ubrana šljiva. 

Sa moćnim sastojcima dobijenim iz najboljih prirodnih izvora, sa kliničkim ispitivanjima i najnovijim naučnim dostignućima i ulogom aloje, infinite by Forever™ je revolucionaran protiv starenja kože.

infinite by Forever™ se sastoji od 4 formule koje dopunjuju jedna drugu sa ciljem jačanja kože koja podržava lepotu iznutra i spolja i ostavlja vas sa sjajnom, hidriranom i podmlađenom kožom.

hydrating cleanser: Hidratantno sredstvo za čišćenje lica je moćno, sastavljeno od prirodnih sastojaka poput ekstrakta jabuke i njenih aminokiselina i masnih kiselina dobijenih iz kokosa, sa ciljem povećanja hidratacije kože i efektom nežnog spiranja nečistoća i masnoće bez isušivanja kože. Ovo blago, mleko za čišćenje lica ostavlja kožu vlažnom, mekom i čistom, istovremeno je čineći zdravom za dalje procese njenog podmlađivanja.

firming serum: Klinički testiran sastojak, trifluoracetyl Tripepetide-2, peptid od tri aminokiseline oponaša prirodne procese kože sa zadatkom njenog očvršćivanja i smanjenja pojave tankih linija i bora. U kliničkim istraživanjima ovaj sastojak je povećao elastičnost kože kod ispitanika. Kombinovan sa moćnim prirodnim sastojcima poput naše patentirane aloje, serum za učvršćivanje vlaži kožu i ujedno je čini glatkom, čvrstom i kompaktnijom, sa ciljem da koža izgleda mlađa.

firming complex: Lepota je nešto više od kože - ona dolazi preko ishrane. Foreverov prvi dodatak ishrani za lepotu, na osnovu dve kliničke studije, pomaže vam da kontrolišete proces starenja kože. Ovaj kompleks za učvršćivanje predstavlja mešavinu sastojaka kao što su francuska dinja, morski kolagen i fitoceramidi, kako bi omogućili koži hidrataciju, smanjili pojavu dubinskih bora, povećali joj elastičnost i savitljivost. Pored toga, ovaj proizvod sadrži Vitamin C čiji je zadatak održavanje unutrašnjih procesa i zdravlja kože.

restoring crème: Sa preko 15 sastojaka za održavanje kože, ova obnavljajuća krema je brzoupijajuća i ostavlja kožu vlažnom i glatkom. Restoring crème kombinuje najnovija naučna otkrića u vezi nege kože, aloje, moćne antioksidanse kao što su akai, nar, kao i mešavine eteričnih ulja za podmlađivanje sa ciljem da hrane i podmlade kožu. Kako vam se to čini kao odgovor na starenje kože?

Možda ste mislili da poznajete aloju - ali nikada do sada niste videli ovakve efekte! Infinite by Forever™ ima za cilj podmlađivanje kože iznutra ka spolja sa revolucionarnim formulama osmišljenim da hidriraju kožu, smanje pojavu finih linija i bora i podignu nivo kolagena kako biste se bolje i lepše osećali.

Povezani proizvodi