ЦВЕТНА ЕНЕРГИЯ С JOOST™

Добавете страхотен аромат към любимата си напитка! Цветният, вкусен и полезен ДЖУУСТ дава свежест и жизненост.


Дори може да се наложи да си набавите цветни хартиени чадърчета, защото с ДЖУУСТ всяка напитка ще се превръща в тропическо изкушение! Този натурален овкусител е нещо съвсем ново и много интересно, което създадохме специално, за да превърнем пиенето на гела от алое вера на Форевър и на останалите ви любими здравословни напитки в много приятно изживяване. Но освен великолепен аромат сладките натурални плодови съставки на ДЖУУСТ имат и добавена стойност, защото са отличен източник на витамини В6, В12, С и фолиева киселина.

Стиснете удобната тубичка, за да преобразите любимата си напитка с лекота. Опаковката ще ви стигне за повече от 30 чаши от 250 мл. Всяка капка прелива от аромат и еднократното стискане е напълно достатъчно, за да се насладите на екзотичния вкус на ДЖУУСТ. Още щом попадне в напитката ви, той ще започне и да я оцветява.

Предлагаме ви два уханни коктейла – синя боровинка, асаи, лимон и ананас, кокос, джинджифил. И двата мигновено освежават всяка напитка и правят живота ви по-цветен. Специално подбрахме ароматите, за да ви зареждат с тропическо настроение, където и да ви отведе денят.

Идея за рецепта
Опитайте ДЖУУСТ ананас, кокос и джинджифил с ¼ чаша бадемово мляко, ¼ портокалов сок и 1 мерителна лъжица Форевър лайт ултра ванилия за вкусна закуска, след която ще чувате морските вълни в далечината.


Очаквайте ДЖУУСТ ананас, кокос и джинджифил в България през септември!