Ascultă-ți instinctul

Albert Einstein spunea odată: ” Cred în intuiţie şi inspiraţie. Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. În timp ce cunoştinţele sunt limitate, imaginaţia îmbrăţişează întreaga lume, stimulează progresul, dând naştere evoluţiei.”


Te surprinde faptul că una dintre strălucite minți pe care le-a cunoscut lumea vreodată, un adevărat om de știință, credea că imaginația este mai importantă decât cunoașterea? Deși poate părea greu de crezut, lucrurile intangibile, precum “o presimțire bună” joacă un rol major în direcția pe care o iau adesea afacerile noastre.


Einstein a fost celebru pentru modul în care își descoperea teoriile științifice, pe baza viselor lui. Chiar dacă intuiția nu pare o alegere practică în luarea deciziilor de business, adevărații lideri înțeleg importanța ascultării instinctului nu doar pentru a avea succes, dar și pentru a avea o influență mai mare asupra oamenilor din jur.


Au fost situații în care Rex mi-a arătat care este puterea ascultării vocii interioare. Liderii intuitivi, precum Rex, sunt excepțional de buni la multe lucruri, inclusiv la a reuși atunci când toți cei din jur le spun că nu pot, acționând pe baza viziunii lor și având încredere în deciziile lor.


Cea mai importantă trăsătură de lider pe care am învățat-o de la el este cea care ține de luarea și asumarea până la capăt a deciziilor pe care le iau, precum și pe adresarea întrebărilor potrivite. Să ai încredere nu înseamnă să fii capabil să estimezi dacă este decizia bună sau rea, deși există situații în care este ușor să faci asta. De fapt, cele mai grele decizii sunt cele pe care le iei bazându-te pe ceea ce simți.


Când Rex s-a uitat la industria de Multi-Level Marketing, știa că are potențial. Ceea ce a trebuit el să înțeleagă pe deplin a fost puterea incredibilă a plantei Aloe vera.  Atunci când a terminat de creat produsul care, fără să știe, avea să devină un fenomen la nivel mondial, a avut îndoieli. A primit reacții negative de la multe persoane și i s-a  spus că o astfel de afacere nu va funcționa niciodată.


Ca proprietar de afacere, nu există ceva mai important decât încrederea ca faci bine ceea ce faci. În unele situații, eșecul este inevitabil. Cu toate acestea, instinctul căruia trebuie să ii dai cea mai mare ascultare este acela care îți spune că faci ceea ce trebuie. Dacă îți poți imagina ideea ta aplicată în viitor, atunci înseamnă că se poate realiza.


2018 este un an pivot pentru brandul Forever. Pe măsură ce ne pregătim să împărtășim cu voi inovațiile noastre și produsele noi la Raliul Global, este important să avem încredere în instinctul nostru. Fără el, nu am fi unde suntem astăzi și, cu siguranță, nu am duce compania Forever mai departe.


Găsește metode prin care să îți lași imaginația să îți inspire afacerea! Ascultă-ți intuiția, iar următorii 40 de ani vor fi la fel de minunați ca primii.


 


Continuă să zâmbești,


Gregg Maughan