Luisteren naar je innerlijke stem

Albert Einstein heeft ooit gezegd, “Ik geloof in intuïties en inspiratie”. Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis. Kennis is begrenst, terwijl verbeelding eindeloos is, vooruitgang stimuleert, en evolutie bewerkstelligd.” Verbaasd het je dat een van de meest briljante geesten die ooit geleefd heeft, een wetenschapper, zelfs nog meer waarde hecht aan verbeelding dan aan kennis? Het is misschien moeilijk te geloven, toch spelen zaken zoals het luisteren naar je ‘innerlijke stem” een belangrijke rol bij het runnen van een bedrijf.

Einstein stond erom bekend dat hij door middel van dromen tot het bedenken van veel van zijn uitvindingen is gekomen. Intuïtie mag dan wellicht niet tot een van de meest praktische manieren horen om tot besluitvorming te komen. Toch zijn veel zakelijke leiders van mening dat het wel degelijk belangrijk is te luisteren naar “je onderbuik gevoel”. Dit helpt hen niet alleen tijdens hun weg naar succes, maar tevens ook om een grotere impact te maken op de wereld om hun heen.

Er is menig keer geweest dat Rex me de kracht van het luisteren naar “je onderbuikgevoel” getoond heeft. Intuïtieve leiders, zoals Rex, zijn vaak extreem goed in verschillende zaken. Daaronder valt ook, dat ondanks dat hen werd verteld dat iets onmogelijk is, zij het tegendeel bewijzen en hier zeer succesvol uitkomen. Ze handelen naar hun visie en maken zelverzekerde besluiten.

Een van de belangrijkste eigenschappen voor leiderschap die ik van hem heb geleerd is, wanneer het aankomt op het maken van beslissingen, de juiste vragen te stellen zodat je er zeker van bent dat je achter dit besluit kunt staan. Dat vertrouwen is niet toegeschreven aan het kunnen berekenen of iets de goede of verkeerde beslissing is, hoewel er zeker momenten zijn dat het zo gemakkelijk is. Nee, de moeilijkste beslissingen zijn degene die je van binnenuit moet voelen.

Toen Rex keek naar Netwerkmarketing, wist hij dat hier een enorme mogelijkheid lag. De ongelofelijke kracht van aloë vera moest hij nog gaan bevatten. Zonder het te weten had hij het ultieme product opgespoord en toch voelde hij nog steeds twijfels. Nu is het een wereldwijd fenomeen! Hij kreeg tegengas van sceptici die hem vertelden dat zo’n soort bedrijf niet zou slagen.

Als Forever Business Owner zijnde, is er niets belangrijker dan een sterk geloof hebben. In sommige gevallen is falen onvermijdelijk. Echter het instinct dat je op zo’n moment moet aanboren is dat stemmetje die vertelt dat wat je doet ook precies is wat je zou moeten doen. Als je het in jouw toekomst kunt voorstellen, dan kun je het ook realiseren.

2018 is voor Forever een belangrijk jaar. Terwijl we ons voorbereiden om op de Global Rally de nieuwe ontwikkelingen en producten met je te delen, moeten we onze innerlijke stem waarderen. Zonder deze stem waren we momenteel niet waar we nu zijn, en zouden we niet deze vooruitgang boeken met Forever. Vind door middel van jouw verbeelding manieren en inspiratie om voor je business te benutten. Luister naar je intuïtie en de komende 40 jaar zullen net zo inspirerend zijn als de afgelopen jaren.

Keep Smiling,
Gregg Maughan