Ontmoet onze kleine en krachtige Forever Aloe Vera Gel Mini

Klein maar fijn! Helemaal als het gaat over de fantastische voordelen van Forever Aloe Vera Gel®- nu beschikbaar in 330 ml verpakkingen. Alle voordelen van onze 99.7% pure aloë vera gel, klaar om van te genieten. Thuis of onderweg.


Net als de 1 liter verpakking is onze 330 ml versie 100% aseptisch geproduceerd zonder toevoegingen. Forever Aloe Vera Gel® bevat een hoge dosis vitamine C, bevordert een gezonde vertering, verhoogt de absorptie van voedingstoffen en biedt een natuurlijke bron van energie.


Forever Aloe Vera Gel® is de eerste van zijn soort die een onderscheiding heeft ontvangen van de International Aloe Science Council (IASC) voor puurheid en concentratie. Forever’s aloë wordt met de hand geoogst van onze eigen plantages en met de hand verwerkt binnen enkele uren na oogst, om zo van aloë te genieten zoals de natuur het heeft bedoeld.


De 330 ml Forever Aloe Vera Gel® mini is verpakt in 100% recyclebaar materiaal met zes lagen van bescherming om het product langer vers te houden. De kleinere versie van de gel bevat alle voordelen van het literpak en is perfect om mee te nemen tijdens elk avontuur. Drie van de nieuwe aloë vera gel mini’s staan gelijk aan een één liter verpakking. De mini’s zijn te verkrijgen per 12 pakjes.


Zo heb je een nieuwe optie om jouw dagelijkse Forever Aloe Vera Gel® te drinken. In elk pak zit een grote hoeveelheid voedingsstoffen. Het is puur, handzaam en vol met alle voordelen van aloë. Probeer nu onze nieuwe 330 ml Forever Aloe Vera Gel® en drink je dagelijkse portie voedingsstoffen.

Gerelateerde Producten