SAMEN VIEREN WE DE LENTE!

Waar kunt u het beste genieten van de lente dan in de buitenlucht? Lees verder voor twee leuke tips!

In de lente mogen de koeien weer de wei in. Zodra de deuren van de stal door de boer worden geopend dansen zij met z’n allen op het groene gras. Grazend genieten zij van de heerlijke zonnestralen terwijl de bloemen en planten weer beginnen te bloeien. Inmiddels kunnen wij zelf ook wel wat zon (vitamine D) gebruiken, dus is het de hoogste tijd om er met het gezin of vrienden en vriendinnen erop uit te gaan! Tijdens uitstapjes is het belangrijk om u vol energie te blijven voelen. Neem onderweg eens een Forever Aloe2Go of voor de meer actieve mensen onder ons een Forever Freedom2Go. Dit drankje in een handzame verpakking geeft u onderweg extra energie op de momenten dat u het kunt gebruiken! Twee leuke ideeën voor een buitenactiviteit:

Blote voeten pad
Wilt u optimaal genieten van dit seizoen? Voor een extra zintuiglijke ervaring van de lente maakt u een wandeling op een Blote Voeten Pad. In de Benelux liggen verschillende van deze blote voeten paden. Loop met uw voeten in het zand, belandt in het water om vervolgens heerlijk door de modder te banjeren. Met meer dan 200.000 zenuwuiteinden in uw voetzool functioneert uw voet als een extra zintuig die door deze prikkels in de natuur extra wordt gestimuleerd. Het lopen op blote voeten in de natuur is heerlijk en kan een positieve werking hebben op lichaam en geest en een bijdrage leveren aan het verminderen van voetklachten.

Pluktuinen
Op verschillende locaties in Nederland zijn Pluktuinen te vinden. Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd en kunt u zelf, vaak voor leukere prijzen dan in de supermarkt, heerlijke groente, fruit, bloemen of kruiden oogsten. Behalve de zelfpluk worden er vaak lunches of high teas georganiseerd. Wat is er nu leuker dan om met familie en vrienden van uw eigen oogst te genieten!

Enthousiast geworden? Ga erop uit en geniet van de lente!

Gerelateerde Producten