Natalie Valenti Producten aanbevelen & Customer care

Natalie Valenti, Sapphire Manager en nummer één Forever Business Owner in Schotland, biedt een inzicht in hoe zij voor haar klanten zorgt en hen stimuleert met het aanbevelen van producten.


Het is nog steeds mijn doel om elke maand minstens 10CC Forever producten aan te bevelen; Dat is precies wat ik deed toen ik Assistant Supervisor was en dat is wat ik nog steeds doe, nu ik Sapphire Manager ben. We werken in de sector 'Direct Sales' en het is onze taak om ons klantenbestand uit te breiden en relaties met klanten te bouwen. U kunt zelf uw inkomen beheren en geld verdienen door gewoon elke dag een product te verkopen.  Maak niet dezelfde fout die ik maakte; toen ik net begon, verborg ik mijzelf achter mijn laptop, maar onze taak is niet om dingen via Facebook te verkopen, het gaat erom contacten te leggen met mensen en echt met mensen te praten, dan word retailing iets wat écht leuk is.


Hier zijn mijn vijf favoriete manieren om producten te verkopen:01 / PRODUCT PARTY
Dit is een traditionele maar effectieve manier van directe verkoop en het mag niet vergeten worden. Product party’s zijn een inkomst genererende activiteit die u eenmaal per maand thuis moet proberen te houden. Hierdoor heb ik mijn bedrijf gekregen waar het nu staat en draagt het bij aan het bereiken van mijn CC-doel, maar je kan niet dezelfde mensen blijven uitnodigen voor het feest dus ben ik gaan samenwerken met andere lokale bedrijven, zij brengen hun netwerk mee, ik het mijne. Bijvoorbeeld, ik ontmoette een dame die haar eigen soja-kaarsen maakt, zij bracht haar klanten mee naar een van mijn party’s en beiden hebben wij gedeeld wat wij doen. Ik vermijd partnerschap met mensen van andere MLM bedrijven en ik vermijd samenwerking met mensen die soortgelijke producten verkopen.


Als u nieuw bent, moedig ik u aan om twee productlanceringen in uw eerste maand te hebben; een ‘s avonds en een 's middags. U kunt een high tea organiseren op een zondag en een bijeenkomst op een vrijdag avond, nodig uw gasten altijd voor beiden uit zodat zij zelf kunnen kiezen wat ze het beste schikt. Geef ze een begin en een eindtijd, zodat ze weten dat ze op een bepaald punt kunnen vertrekken, gebruik zelf kleine aantekening kaartjes  zodat u weet wat u moet zeggen over de producten, zodat wanneer uw gasten besluiten om mee te doen, ze zien dat de party makkelijk na te doen is. U kunt ook een klein cadeautasje meegeven met productmonsters erin,  doe dit echter pas aan het einde, nadat het product is gekocht. Het hoeft niet een all-singing all-dancing evenement te zijn, wees gewoon trots op de producten en gepassioneerd over het bedrijf.02 / PROEFPAKKET
Wat wilt u dat uw klanten ervaren en hoe wilt u herinnerd worden? U kunt zeer creatief zijn met het samenstellen van producten en hoe u deze aan klanten aanbiedt. In mijn pakket zit altijd een Aloe Blossom Herbal theezakje, een Ferrero Rocher en een tijdschrift (Aloë Matters is hier perfect voor), want als ik thuis heerlijk ontspannen op de bank zit met een gezichtsmasker op, zou ik een kopje thee willen, een lekker stuk chocolade en een goed tijdschrift! Denk altijd aan de belevenis die u mensen biedt.

U kunt de producten op verschillende manieren aanbieden; sommigen houden van manden, ik hou persoonlijk meer van gekleurde ritstassen omdat ze fantastisch zijn om in je auto te hebben.
Als je eropuit bent en naar mensen luistert, hoor je weleens dat iemand iets zegt waardoor je hen een product zou willen meegeven om uit te proberen. Dat is waar de proefpakketjes handig zijn - ik zou zeggen: 'Ik hoop dat u het niet erg vind dat ik u afluisterde maar, ik heb iets in mijn auto dat absoluut fantastisch zou zijn'. Proefpakketjes zijn ook geweldig als mensen nee zeggen tegen de zakelijke mogelijkheid.
Ik zeg altijd: 'Dat is prima! Ik weet dat deze zakelijke mogelijkheid niet voor iedereen is, maar de producten zijn dat absoluut wel.  Wanneer u mij uw adres geeft, stuur ik u een klein proefpakket als dank.'

Als u leidt met het bedrijf, kunt u altijd volgen met de producten!

03 / DOORVERWIJZING
Het beste om van een professional te krijgen is een doorverwijzing . Mond op mond is alles en uw klantenservice beïnvloedt dit. Gebruik één eenvoudige regel:  'wie weet u nog waarvan u denkt dat het nuttig kan zijn?' Nooit vragen 'weet u ...?' hierop kan men gelijk nee zeggen, maar stel de vraag 'wie weet u…?' deze zal leiden tot een doorverwijzing. Niets beïnvloedt iemand meer dan een aanbeveling van een vertrouwde vriend, daarom is vertrouwen en integriteit in het bedrijfsleven absoluut alles. Wees aardig waar u ook heen gaat, u weet nooit waar het toe zal leiden!04 / POP-UPS
Pop-ups are something I came across by accident. I used to be a yoga teacher so now I go to yoga as much as I can. I went to a local yoga class about a year and a half ago and as I came out of the class we were given a shot of coconut water. I then started wondering whether I could do the same with aloe. 

Pop-ups zijn iets wat ik per ongeluk tegenkwam. Ik was vroeger een yoga lerares, dus ik ga nog steeds zo veel mogelijk naar yoga. Ik ben ongeveer anderhalf jaar geleden naar een lokale yogales geweest waarbij wij bij het verlaten van de les een glaasje kokoswater kregen.  Ik begon me af te vragen of ik hetzelfde met aloë vera kon doen.
Dit is nu iets groots in ons team geworden - het is goedkoper en sneller dan een tafelblad, maar u hoeft het niet alleen op sport- en fitnesslessen te doen. Ik heb het gedaan bij ouder/ lerarenbijeenkomsten en peutergroepen, maar natuurlijk moet u ervoor zorgen dat u eerst toestemming van de eigenaar vraagt. U hoeft eigenlijk niks te verkopen, u gaat gewoon met een schaal wegwerp shotglaasjes gevuld met Forever Aloë Vera Gel / Argi + / Forever Lite Ultra rond en deelt deze uit met uw visitekaartjes - ik bied ook fruit aan indien men niet van de smaak houdt. Deze pop-ups helpen bij het creëren van merkbewustzijn en het maakt mij niet uit om bekend te staan als de aloëdame!​

05 / NEEM EEN PACK OVERAL MEE NAAR TOE
Pak een C9 / F15 / Vital5 of Touch of Forever productdoos en draag deze overal met u mee! Maak die doos uw nieuwe beste vriendin. De doos moet vol producten zitten omdat het idee is dat overal waar u komt, mensen u zullen vragen wat er in de doos zit? 'Mijn jongste, Rosa, haat dit idee, zij wilt dat ik haar zonder de doos van school kom ophalen! Ik neem hem zelfs mee als ik naar de kapper ga - ik maak geen grapje - ik neem hem ook mee als ik naar de bank ga waar ik hem dan op de balie zet. Tegen de tijd dat ik mijn portemonnee uit mijn tas heb, vraagt de medewerker: 'Wat zit er in de doos?' En ik zeg: 'Ik zal het je laten zien ...' Dit is een makkelijke manier om merkbewustzijn en vertrouwen in de producten te creëren.


Zorg dat u altijd uw visitekaartjes bij u heeft, wanneer u deze niet bij u heeft, vraag dan naar de Facebook details en voeg ze toe aan uw groep, U weet nooit waartoe het kan leiden! 

NATALIE’S TOP TIPS
 
Klantenservice: Slechte klantenservice kan echt iemands visie op een merk beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om echt stil te staan bij klantenservice en te bedenken hoe jij het verschil kan maken. Neem nooit uw klanten vanzelfsprekend en zorg ervoor dat u constant in hun leven bent omdat dit vertrouwen opbouwt. 

Zoek uw niche: U hoeft geen aloë vera-expert te zijn. Probeer in plaats daarvan vijf of tien topproducten te kiezen waar u  gepassioneerd en met vertrouwen over kunt praten.​Kalenderjaar: Denk na over de producten en waar ze passen in het kalenderjaar; Kijk wat er aankomt, bijvoorbeeld Moederdag, Pasen, enz.​

De Suggested Retail Price (SRP) begrijpen: De prijzen van Forever producten zijn zoals ze zijn omdat ze van zeer hoge kwaliteit zijn. Er zijn goedkopere aloë producten beschikbaar maar deze zijn voor een reden goedkoper. Nooit Forever producten goedkoper dan de SRP verkopen – u doet uzelf hiermee tekort.​
 


Uw 'wie kent u?' lijst: Zorg ervoor dat uw lijst lokale bedrijven bevat waarvan u weet dat u mensen kunt vinden die baat zouden kunnen hebben bij de producten. Bijvoorbeeld, ik weet dat schoonheidssalons klanten hebben die baat hebben bij schoonheidsproducten. Dus… schrijf je lokale salon op en ga erheen!