Νέα Πολιτική: Πετάξτε ακόμη πιο ψηλά με τους Eagle Managers

Από την πρώτη ημέρα, η Forever χτίστηκε στα θεμέλια της καινοτομίας και με διάθεση να βοηθάμε τους άλλους. Η συνεχής ανάπτυξη και επιτυχία απαιτεί από εμάς σταθερή βελτίωση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε παραπάνω πράγματα από το να είμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας για κάθε προϊόν. Σημαίνει επίσης ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προσφέρουμε νέες ευκαιρίες στους FBO.


Αυτός είναι ο λόγος που χαιρόμαστε τόσο πολύ που σας ανακοινώνουμε αυτή τη νέα προσθήκη σε αυτό το δοκιμασμένο στον χρόνο Marketing Plan που θα επιτρέψει στους Managers και άνω να αλλάξουν επίπεδο με τις γραμμές των Eagle Managers. Δείτε πώς λειτουργεί:


Ξεκινώντας με αυτή την περίοδο εκπλήρωσης του κινήτρου του Eagle Manager (2018-2019), οι Managers και άνω μπορούν να ανέβουν επίπεδο και να λάβουν την καρφίτσα της πιο υψηλής διάκρισης δημιουργώντας γραμμές Eagle Managers και εκπληρώνοντας τις Βασικές προϋποθέσεις του κινήτρου Eagle Manager.


Βασικές Προϋποθέσεις


  • 720 total CCs σε μία operating company
  • 100 νέα cc παγκόσμια
  • Εγγραφή και ανάπτυξη 2 νέων Supervisor παγκόσμια
  • Ενεργός κάθε μήνα
  • Να πληροίτε κάθε μήνα τις προϋποθέσεις για το Bonus Ηγεσίας

Για να ξεκινήσετε την καταμέτρηση των γραμμών Eagle Managers του δικτύου σας από Manager και πάνω, το μόνο  που θα πρέπει να κάνετε είναι να πληροίτε τις Βασικές προϋποθέσεις του κινήτρου. Αυτό θα ξεκλειδώσει όλες τις γραμμές των Eagle Managers από τότε που ξεκίνησε το κίνητρο του Eagle Manager, το 2011. Κάθε γραμμή Eagle Manager από το 2011 έως σήμερα και εφόσον πληρούσατε τις Βασικές προϋποθέσεις μπορείτε να την υπολογίσετε στο τέλος της περιόδου του κινήτρου Eagle Manager και να σας δώσει μια ώθηση για το επόμενο επίπεδο.


Αυτή η νέα πολιτική θα τεθεί σε εφαρμογή από εδώ και πέρα έτσι αν δεν καταφέρετε να εκπληρώσετε τις βασικές προϋποθέσεις αυτή τη χρονιά, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το δικαίωμα αυτό την επόμενη χρονιά αφού εκπληρώσετε τις Βασικές προϋποθέσεις θα μπορείτε να βασιστείτε στους Eagle Managers του παρελθόντος. Κάθε γραμμή Eagle θα προστίθεται στο άθροισμά σας μια φορά ακόμα κι αν υπάρχουν πολλοί Eagles σε αυτό το δίκτυο.  


Εάν πληροίτε τις βασικές προϋποθέσεις για το κίνητρο του Eagle, ακόμα κι αν δεν κερδίσατε το κίνητρο του Eagle Manager, οι νέες σας γραμμές των Eagle Managers θα προστεθούν στο σύνολο, κάθε χρονιά στο τέλος της περιόδου του κινήτρου. Παρακάτω θα δείτε πόσες γραμμές Eagle Manager θα χρειαστείτε για κάθε επίπεδο:


Εκπλήρωση προϋποθέσεων χρήσιμοποιώντας αθροιστικά γραμμές Eagles:


Senior – 1 Γραμμή Eagle 


Soaring – 3 Γραμμές Eagle 


Sapphire – 6 Γραμμές Eagle 


D/Sapphire – 10 Γραμμές Eagle


Diamond – 15 Γραμμές Eagle 


D/Diamond – 25 Γραμμές Eagle 


T/Diamond – 35 Γραμμές Eagle 


C/Diamond – 45 Γραμμές Eagle 


Η πολιτική για το ανέβασμα με Manager 1ης Γενιάς που εφαρμόζεται έως τώρα θα συνεχίσει να ισχύει χωρίς τροποποιήσεις. Ωστόσο, οι δύο τρόποι για το ανέβασμα δεν μπορούν να συνδυαστούν.


Νιώθετε έτοιμοι να πετάξετε ή έχετε ακόμα απορίες; Διαβάστε εδώ απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα ή επικοινωνήστε με τον ανάδοχό σας ή με τα γραφεία της εταιρείας. 


Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο: 

Related Products