Nova stavka politike: Letite u visine uz Eagle Managere

Od začetka, Forever je građen na temeljima inovacije te u duhu pomaganja drugima. To podrazumijeva mnogo više od obitavanja na prvoj liniji tehnologije, kada su u pitanju proizvodi koje nudimo. Također, temelji koje smo postavili znače da činimo sve u našoj moći da bismo stvorili nove prilike Foreverovim Poslovnim suradnicima.


Upravo zato nam je zadovoljstvo najaviti uzbudljivi dodatak Foreverovom Marketinškom planu koji je izdržao test vremena, dodatak koji će dopustiti Managerima i višim razinama napredovati uz pomoć Eagle Managera u vlastitim donjim linijama. Evo kako funkcionira:


Počevši od ovog Eagle Managerskog kavlifikacijskog razdoblja (2018/2019), Managerske i više razine mogu napredovati u Marketinškom planu (osvojiti značku), razvijajući Eagle Managerske linije te ispunjavajući temeljne zahtjeve za Eagle Managersku kvalifikaciju.


Temeljni zahtjevi


  • Ukupno 720 CC (bonusnih bodova) u jednoj operativnoj kompaniji
  • Novih 100 CC globalno (bilo gdje)
  • Sponzorirajte i razvijte 2 nova Supervisora globalno (bilo gdje)
  • Budite aktivni svaki mjesec
  • Budite kvalificirani za bonus u svakom mjesecu otkako ste postali Manager

Da biste započeli zbrajanje svojih Eagle Managerskih linija u svrhu napredovanja prema višim Managerskim pozicijama, sve što trebate učiniti jest ispuniti temeljne zahtjeve. Njihovo ispunjavanje omogućuje pripajanje svih Eagle Managerskih linija od početka Eagle Managerskog programa u 2011. godini. Svaka Eagle Mangerska pozicija od 2011. godine do danas u kojoj ste ispunili temeljne zahtjeve, može se dodati na kraju Eagle Managerskog kvalifikacijskog razdoblja, u svrhu vašeg napredovanja na višu poziciju.


Nova stavka politike je aktivna odsad pa nadalje; ne ispunite li temeljne zahtjeve ove godine, možete ih "otključati" nakon što ispunite temeljne zahtjeve sljedeće godine. Svaka Eagle linije će vrijediti kao jedna linija u vašoj akumulaciji, čak iako postoji više Eaglea u dotičnoj donjoj liniji.  


Ispunite li Eagle zahtjeve, čak i u slučaju da se niste kvalificirali za Eagle Manager razinu, vaše nove Eagle Manager linije bit će pribrojene akumulaciji svake godine na kraju kvalifikacijskog razdoblja za Eagle Managere. Evo koliko Eagle Managerskih linija morate prikupiti za pojedinu razinu:


Kvalifikacija korištenjem akumuliranih Eagle linija


 


Senior – 1 Eagle linija


Soaring – 3 Eagle linije


Sapphire – 6 Eagle linija


D/Sapphire – 10 Eagle linija


Diamond – 15 Eagle linija


D/Diamond – 25 Eagle linija


T/Diamond – 35 Eagle linija


C/Diamond – 45 Eagle linija


Odredbe o napredovanju putem Managera u prvoj liniji ostaju na snazi. Međutim, ova dva načina napredovanja ne mogu se kombinirati. Spremni za uzlet no, imate dodatna pitanja? Pogledajte video, preuzmite i pročitajte često postavljana pitanja ili kontaktirajte sponzora i lokalni ured.

Srodni proizvodi