Performanță fără limite cu Eagle Manager

Forever și-a bazat dintotdeauna activitatea pe inovare și dorința de a-i ajuta și susține pe ceilalți. Creșterea și succesul continuu de care ne bucurăm solicită îmbunătățiri continue. Iar acest lucru înseamnă mai mult decât să fim mereu în avangarda celor mai noi tehnologii de producție. Înseamnă, totodată, să facem tot ceea ce putem pentru a le oferi Forever Business Ownerilor noștri noi oportunități.


Astfel, suntem bucuroși să anunțăm o modificare extraordinară adusă Planului de Marketing, care le va permite celor aflați la nivel de Manager și mai sus să avanseze în Planul de Marketing cu ajutorul Eagle Managerilor din liniile lor inferioare. Iată cum funcționează:


Începând cu perioada curentă de calificare la Eagle Manager (2018 - 2019), cei aflați la nivel de Manager și mai sus pot avansa în Planul de Marketing dezvoltând Eagle Manageri în liniile inferioare și îndeplinind cerințele de bază pentru calificarea la stautul de Eagle Manager.


Ca să contezi pe Eagle Managerii din liniile tale inferioare pentru calificarea la noi nivele în Planul de Marketing (de la Senior Manager în sus), tot ce trebuie să faci este să îndeplinești cerințele de bază pentru Eagle. Acest lucru îți permite să-i iei în calcul pe toți cei care s-au calificat la stimulentul Eagle Manager în liniile tale inferioare încă de la începutul acestui program, în 2011. Fiecare linie inferioară de Eagle Manager din 2011 până în prezent din anii în care și tu, personal, ai îndeplinit cerințele de bază te poate ajuta să urci în Planul de Marketing și să primești o nouă insignă.


Această politică este valabilă de acum înainte, așadar, dacă nu îndeplinești în acest an cerințele de bază pentru Eagle, o poți face anul viitor, ca să te poți baza pe Eagle Managerii din liniile tale inferioare, din anii anteriori. Fiecare linie inferioară de Eagle va fi luată în considerare o singură dată, chiar dacă în acea linie există mai mulți Eagle-i.


Cerințe de bază:


  • 720 p.c. totale într-o singură Companie Operațională
  • 100 p.c. noi acumulate global
  • Sponsorizează și dezvoltă 2 Supervizori noi, global
  • Fii Activ (4 p.c.) în fiecare lună
  • Fii calificat la Bonusul de Conducere în fiecare lună în care ești Manager

Dacă îndeplinești cerințele de bază pentru Eagle, chiar fără să te califici Eagle Manager, noile tale linii inferioare de Eagle se vor acumula anual, la finalul perioadei de calificare la Eagle. Iată câte linii inferioare de Eagle trebuie să acumulezi pentru fiecare nivel:


Avansarea în Planul de Marketing pe baza acumulării liniilor inferioare de Eagle-i


Senior Manager – 1 linie de Eagle-i


Soaring Manager – 3 linii de Eagle-i


Safir Manager – 6 linii de Eagle-i


Diamant-Safir Manager – 10 linii de Eagle-i


Diamant Manager – 15 linii de Eagle-i


Dublu Diamant Manager – 25 de linii de Eagle-i


Triplu Diamant Manager – 35 de linii de Eagle-i


Centurion Diamant Manager – 45 de linii de Eagle-i


Regula avansării în Planul de Marketing pe baza Managerilor sponsorizați în prima generație rămâne în vigoare, fără nicio modificare. Însă cele două variante de calificare la nivel de Senior Manager și mai sus nu pot fi combinate. Sunteți pregătiți să vă luați zborul, dar încă aveți întrebări? Luați legătura cu Sponsorul sau contactați Sediul Central din București. 

Related Products