Niyc Pidgeon Series: Drie Succes Elementen

Hey!


Even voorstellen: ik ben Niyc. Ik heb een Masters gedaan in Positieve Psychologie en ben Global Success Coach. De komende zes weken zal ik elke week een artikel met u delen over uw ‘mindset’ en wat u kunt doen om uw eigen mindset te versterken.


Verander uw mindset en floreer op persoonlijk en zakelijk vlak
Mijn doel is om u op een begrijpelijke manier te helpen, door praktische tools aan te reiken en intrigerende denkrichtingen en leerstellingen te bieden. Dit zal u helpen om uw mindset te veranderen zodat u beter gaat floreren op persoonlijk en zakelijk vlak.


Webinar
Na zes weken is de artikelenreeks afgelopen en geef ik een webinar, zodat we alle kennis bij elkaar kunnen brengen. Hier kunt u geheel kosteloos aan mee doen. Tijdens het webinar zal ik ook wat meer over mijzelf vertellen en uw brandende vragen over het veranderen van uw mindset beantwoorden.

Laten we dus snel beginnen!


Ik begin graag bij het begin en deze week deel ik graag het volgende met u:

Stoom uzelf klaar voor succes in uw Forever business door deze drie dingen eerst te doen: U heeft vast al een miljoen keer gehoord dat u ‘aan uw mindset moet werken’ en ‘contacten aan moet gaan’… Waarom zijn die zaken van zulk fundamenteel belang voor uw succes? Omdat u hiermee de fundering legt waarop u voortbouwt en waarop alle voorspoed in uw persoonlijke leven en business gegrond is.   


Kijkt u eens naar de Diamant van Succes in de afbeelding hieronder; u zult zien dat succes tot stand komt door een combinatie van drie factoren:


  • Vaardigheden (Skills)
  • Kennis (Knowledge)
  • Houding (Attitudes)


Deze drie elementen helpen u om succes tot stand te brengen


U weet vast hoe sterk diamant is, dat het een symbool van succes is en dat elk van bovengenoemde elementen een positieve invloed hebben op elkaar. Deze combinatie van elementen helpt u om uw succes tot stand te brengen. Als één van deze elementen wegvalt, gaat de stabiliteit, die nu juist de basis van uw succes vormt, verloren.


Laten we elk element eens afzonderlijk onder de loep nemen: 

KennisDit is bijvoorbeeld het Forever businessmodel dat u uitgelegd is en dat al jarenlang zijn effectiviteit heeft bewezen. Het is noodzakelijk dat u de business en de producten goed kent, zodat u deze op enthousiaste wijze kunt delen met uw vrienden en uw netwerk. Kennis kunt u onder andere opdoen via drukwerk, via materiaal dat u als Forever Business Owner (FBO) online ter beschikking wordt gesteld en via uw upline of andere business leaders. Case studies en ervaringen van andere FBO's over hoe zij goede resultaten verkregen door een bepaald product te gebruiken dragen ook bij aan uw kennis.


Vaardigheden


Vaardigheden zoals doelen stellen, uw tijd goed indelen en positieve relaties opbouwen zijn vaardigheden die u gaan helpen om een meer productieve en efficiënte FBO te worden. Deze vaardigheden ontwikkelt u door nog iets meer zaken in te plannen, iets meer inzet te tonen en vaker daadwerkelijk actie te ondernemen. Zie uw takenlijstje niet als suggesties, maar echt als "must do's".


Houding


Uw houding bepaalt of u positief of negatief reageert op een situatie. De houding die u aanneemt heeft vaak te maken met geloof in uzelf, uw mate van optimisme, uw betrokkenheid op persoonlijk en zakelijk vlak en met uw toekomstvisie. Met andere woorden: met uw mindset! Het aannemen van een positieve mindset is bepalend voor de groei van uzelf en uw business; optimisten zijn gelukkiger, gezonder, succesvoller en gemiddeld ook nog 31% productiever.


Het goede nieuws is dat u deze drie elementen kunt leren beheersen.


Bekijk nog eens de Diamant van Succes en ga eens bij uzelf na op welke punten u uit balans zou kunnen zijn.
 


Bezit zelfvertrouwen


U heeft gewerkt aan uw mindset, maar denkt de kunst en de vaardigheden die nodig zijn voor netwerkmarketing toch nog niet te beheersen. Is dit echt zo, of kan het zo zijn dat uw zelfvertrouwen gewoon een zetje in de goede richting nodig heeft? 


Eén ding is zeker, nu u het belang kent van de combinatie van deze drie elementen, zult u zich bewuster verdiepen in uw Forever Business. U zult de vaardigheden gaan oefenen die we vaak terugzien bij geweldig presterende netwerkmarketing professionals. U zult uw mindset dagelijks bewust versterken, om zo succes te maken!  


Kennis is macht


Men zegt weleens: “kennis is macht”, maar wanneer u deze kennis combineert met de juiste vaardigheden en houding, is het pas échte macht!

Ik wens u een fantastische dag, voor mij bent u een superster!

With Gratitude,


Positive Psychologist MSc BSc CTTLS IPPA
Global Success Coach
Hay House Author
 Over Niyc Pidgeon


Niyc heeft een Master Positieve Psychologie en is Global Success Coach. Haar missie is in het jaar 2020 een miljoen mensen te hebben geholpen om hun leven te veranderen door het toepassen van positieve psychologie.


Niyc komt uit het Verenigd Koninkrijk waar ze recent de prijs “Young Entrepeneur of the Year” heeft gewonnen. Op het moment woont zij in Los Angeles en reist ze de wereld over door presentaties te geven, coaching te geven en mensen te helpen over hun twijfels en burnout heen te komen. Ze wil mensen hun levens helpen te veranderen gericht op plezier, persoonlijke kracht en doorgaand succes.


Niyc heeft al honderden FBO’s gecoacht naar succes met behulp van haar 30-Day Happiness Guide. U kunt nu een pre-order op Amazon plaatsen voor haar nieuwe boek “Now Is Your Chance”, gepubliceerd door Hay House. ​www.niycpidgeon.com
https://www.facebook.com/niycpidgeon
https://www.twitter.com/niycpidge
https://www.instagram.com/niycpidge/
Pre-order your copy of Now Is Your Chance http://amzn.to/2cpLW13

Gerelateerde Producten