Niyc Pidgeon Series: Optimaliseer uw Motivatie

Hey!


Welkom bij het derde deel van mijn 6-delige artikelenreeks.


… Vorige week deelde ik met u het belang van het hebben van een toekomstvisie en het hebben van een ‘abundance mindset’. Deze week help ik u om de zaken niet langer voor u uit te schuiven door het volgende met u te delen:


3 gemakkelijke manieren om uw motivatie te optimaliseren:
Hoe vaak heeft u uzelf niet verteld dat u iets “moest” doen waarna u er nooit toe gekomen bent om het ook echt te doen?


“Ik moet naar de sportschool vandaag … “
“Ik moet aan mijn contactenlijst werken…”
“Ik moet werken aan mijn mindset …”


Het is eenvoudig genoeg om dingen uit of af te stellen. Vaak gaat het dan om zaken die juist het dringendst gedaan moeten worden die we weer een dag uitstellen.


Uw wil en bereidheid om dingen te gaan doen wordt ‘motivatie’ genoemd. Dit kan een enorm verschil maken in hoe het u in uw leven vergaat, zowel persoonlijk als zakelijk.


Elke Forever Business Owner legt een unieke weg af, maar motivatie is iets wat belangrijk is voor iedereen; het maakt daarbij niet uit op welk level u zich in het Marketing Plan bevindt. 


Hier zijn mijn 3 Eenvoudige Manieren om uw Motivatie te Optimaliseren:


1.  Houd Uw Betrokkenheid Duidelijk Voor Ogen


Uw mate van betrokkenheid is een graadmeter van uw bereidheid om uw doelen te verwezenlijken. Wanneer u zich eenmaal betrokken voelt, kunt u de motivatie vinden om door te gaan. Als u vastbesloten bent nooit te stoppen, wordt het makkelijker om ergens aan te beginnen en u daarop te blijven richten.


Kijk eens naar de Piramide van Betrokkenheid hieronder en stel voor uzelf vast waar u, zich wat betreft uw business, op dit moment bevindt. Misschien zult u merken dat u op het ene vlak wel betrokken bent, u gaat bijvoorbeeld naar wekelijkse trainingen of bezoekt trouw Success Days, maar dat u andere zaken een beetje laat versloffen – misschien wel uw contactenlijst, om een voorbeeld te noemen.


Wanneer u zich bewust begint te worden van de mate waarin u zich betrokken voelt én van de manier waarop u erover praat, zult u beter in staat zijn om vast te stellen op welke gebieden u zich nog verder zou kunnen ontwikkelen. Als ik mijzelf erop betrap dat ik zeg: ‘ Ik moet een video opnemen vandaag” , corrigeer ik mijzelf en formuleer het dan opnieuw: “ Ik heb er zin in om vandaag een video op te nemen”.


Ik herinner mijzelf er ook aan dat ik mezelf tot doel heb gesteld om met mijn werk één miljoen mensen te helpen om hun leven te veranderen. Een gedachte die mij iedere keer weer motiveert om in actie te komen!


Als ik er nu niet aan begin, ga ik het nooit redden om één miljoen mensen te helpen.


Het is de hoogste tijd om uw standaard formulering om te zetten van “Ik moet dit doen” naar “Ik wil dit doen”!


Ik geef u op een briefje dat alles een stuk makkelijker wordt als u dit advies opvolgt!


2. Maak van uw Business iets Plezierigs!


Eén van de belangrijkste voorwaarden voor een prettig leven en een goed gedijende business is het ervaren van meer positieve en minder negatieve emoties in uw dagelijks leven. Positieve emoties helpen u om creatiever te denken en problemen op een effectievere manier op te lossen. Daarbij voelt u zich er natuurlijk ook veel beter bij!


Wanneer u zich bezighoudt met de goede en leuke dingen, zult u meer van die dingen willen doen … dus waarom zou u dan voor uw business niet meer leuke dingen gaan doen?


Het beginnen aan de Forever Opportunity was niet bedoeld als een saaie klus, maar als iets wat u kan helpen om een leven op uw voorwaarden te leven en meer te doen van de dingen die u leuk vindt. Laten we dus eens kijken met die gedachte in het achterhoofd op wat voor manier u uw business deze week nog leuker zou kunnen maken …


Kan uw team ergens samenkomen om samen een uur lang te sparren met elkaar?


Kunt u een wedstrijdje bedenken om te kunnen zien wie er deze week het meest zijn best heeft gedaan om zijn of haar ‘abundance mindset’ in het dagelijks leven te integreren?


Of kunt u een manier verzinnen om ieder stapje vooruit te vieren? Groot of klein, een feestje mag er zijn!


Wanneer u de activiteiten binnen uw business tot iets leuks maakt, is het waarschijnlijk dat het ook makkelijker is om de motivatie te vinden om ze te gaan doen.


3. Denk aan uw WAAROM


Uw ‘ waarom’ geeft u richting en maakt het bereiken van uw doel betekenis- en waardevol – nog een essentiële voorwaarde voor een prettig leven en een goed gedijende business.


Vorige week heeft u het belang in leren zien van een visie om positief, vol hoop en motivatie te blijven voelen en deze week wil ik nog een stapje verder gaan. Wanneer u betekenis geeft aan uw visie, maakt u daarmee uw reis doelgericht, wat betekent dat u een reden heeft om actie te ondernemen voor elke stap in het proces. Het gaat niet om ‘ goed’  of ‘ fout’ bij het formuleren van uw ‘ waarom’ – waar het om gaat is dat het voor u ‘ waar’ is.


Uw ‘ waarom’ kan zijn dat u voor uw kinderen en uzelf een stabiele toekomst wilt creëren, het kan ook zijn dat u een bepaald aantal mensen in staat wilt stellen om vrijheid te vinden in hun leven of misschien gaat het u erom een leven vol geluk en voldoening te leiden! 


De volgende keer dat u nog wat meer motivatie kunt gebruiken om in actie te komen, wil ik dat u deze stappen volgt:


  1. Neem uw notitieblok en trek een verticale streep over het blad
  2. Aan de linkerkant schrijft u uw prioriteiten op wat betreft zaken die u wilt gaan doen (houd u het bij drie zaken, anders wordt het misschien teveel)
  3. An de rechterkant zet u dan uw ‘ waarom’ erbij

Dit geeft u een heel simpel overzicht op WAAROM het belangrijk is voor u om actie te ondernemen op de taken die prioriteit hebben voor u. U wordt eraan herinnerd dat er een hoger doel is bij het werk dat u doet, wat u helpt om gemotiveerd te worden en te blijven. Probeert u deze drie makkelijke manieren vandaag al om uw motivatie voor deze dag te optimaliseren.


Uw visie combineren met betrokkenheid, doelgerichtheid en plezier is een zekere manier om dingen gedaan te krijgen.

Tot volgende week…

With Gratitude,


 


 


Positive Psychologist MSc BSc CTTLS IPPA
Global Success Coach
Hay House Author
 Over Niyc Pidgeon


Niyc heeft een Master Positieve Psychologie en is Global Success Coach. Haar missie is in het jaar 2020 een miljoen mensen te hebben geholpen om hun leven te veranderen door het toepassen van positieve psychologie.


Niyc komt uit het Verenigd Koninkrijk waar ze recent de prijs “Young Entrepeneur of the Year” heeft gewonnen. Op het moment woont zij in Los Angeles en reist ze de wereld over door presentaties te geven, coaching te geven en mensen te helpen over hun twijfels en burnout heen te komen. Ze wil mensen hun levens helpen te veranderen gericht op plezier, persoonlijke kracht en doorgaand succes.


Niyc heeft al honderden FBO’s gecoacht naar succes met behulp van haar 30-Day Happiness Guide. U kunt nu een pre-order op Amazon plaatsen voor haar nieuwe boek “Now Is Your Chance”, gepubliceerd door Hay House.www.niycpidgeon.com
https://www.facebook.com/niycpidgeon
https://www.twitter.com/niycpidge
https://www.instagram.com/niycpidge/
Pre-order your copy of Now Is Your Chance http://amzn.to/2cpLW13