Zit u er wel bij met uw gedachten?

Bent u er klaar voor om uw mindset te leren beheersen en de volgende stap te zetten met uw Forever Business?​

Niyc Pidgeon is Global Success Coach, Positief Psychologe en auteur van het boek “Now is Your Chance: A 30-day Guide to Living Your Happiest Life” (vrij vertaald: Grijp uw kans: een 30-dagengids om uw leven op zijn gelukkigst te leven) bij uitgeverij Hay House. Onlangs won zij nog de prijs voor Jonge Ondernemer van het Jaar en verhuisde van het Verenigd Koninkrijk naar Los Angeles in de Verenigde Staten. Zij heeft haar Coaching Business niet alleen met zich meegenomen, maar deze ook uitgebouwd en daarbij honderdduizenden mensen weten te bereiken.  

Hoe heeft zij dit gedaan? In deze masterclass laat Pidgeon zien wat de Diamant van Succes inhoudt en waarom het zo belangrijk is. Zij zal u helpen om een mindset te vinden die past bij de verschillende stadia van uw leven en u helpen van uw problemen juist een kracht te maken, zoals zij dat ook voor zichzelf heeft gedaan.  Niyck ziet ook goed wat ervoor nodig is om fantastische resultaten te behalen en het geloof in uzelf te versterken. 


Bekijk daarom deze heel speciale webinar ‘Zit u er wel bij met uw gedachten’ – een masterclass, gepresenteerd door Niyc Pidgeon hieronder en bereid u alvast voor op een pijlsnelle groei.


  

Gerelateerde Producten