Cultivă succesul și lasă-l să crească


Bambusul este o plantă unică, deoarece are nevoie de mai mult timp să crească decât alte plante.


Te poți întreba care este legătura dintre bambus și Forever, din moment ce noi suntem Compania Aloe Vera. Poate că bambusul nu are o legătură foarte mare cu Forever sau cu produsele noastre, dar ne învață o lecție importantă pentru afacerea noastră.


Există o poveste despre un fermier care a decis ca își dorește mai mult de la viață.  Avea succes cu porumbul, grâul și alte culturi pe care le recolta, dar nu erau suficiente pentru a ajunge acolo unde își dorea. A auzit de la cineva din apropierea lui că bambusul i-ar putea oferi avuția și viața pe care și le dorea pentru familia lui, însă doar dacă era dispus să aștepte mai mult până la recoltarea lui decât în cazul culturilor obișnuite.


Fermierul a început să cultive bambusul, în ciuda neîncrederii pe care i-o arătaseră colegii lui fermieri. Era convins că noua lui cultură îi va ajuta familia și ca răbdarea îi va fi răsplătită cu succes și abundență în anii următori.


A trecut un an de la cultivare, perioadă în care fermierii din zonă își recoltau deja culturile obișnuite și le vindeau în piață. Fermierul însă a rezistat în fața glumelor pe care ceilalți le făceau pe seama lui și a tachinărilor, când aceștia se lăudau că ei au strâns deja recolta și că au făcut și banii necesari pentru următoarele, în timp ce bambusul lui nici măcar nu încolțise. A continuat să viziteze câmpurile de bambus, convins că plantele lui vor crește la potențial maxim.


A mai trecut un an, iar apoi încă unul, până când la patru ani de la momentul plantării semințelor, bambusul lui începuse să rodească și ajunsese să crească aproximativ 30 de cm pe zi. În foarte scurt timp, s-a dezvoltat o adevărată pădure de bambus, iar investiția lui dăduse astfel roade.


În toți acei ani, chiar dacă părea că nimic nu s-a întâmplat, rădăcinile bambusului au devenit mai puternice și se dezvoltau pentru a crea fundația rezistentă a plantelor care urmau să crească.


Pe măsură ce sărbătoarea celor 40 de ani de succes Forever continuă, este important să recunoaștem valoarea perseverenței și a încrederii în propriul nostru drum. Chiar dacă nu vezi încă rezultatele concrete acum, devotamentul și încrederea îți vor fi răsplătite.


Precum crescătorul de bambus care i-a ignorat pe cei care nu aveau încredere în viziunea sa, fiecare dintre voi își poate construi viitorul la care visează, dacă are încredere în călătoria pe care a ales-o și răbdarea de a o parcurge.


Mereu al vostru,


Rex Maughan