FA UN PACHET PENTRU PHINEAS

Multumim tuturor celor care au donat pentru Phineas.

Cand l-am cunoscut pe Phineas si am aflat ce putem face pentru oraselul Soweto, nu ne-am imaginat cat de generosi veti fi cu oameni pe care nu i-ati intalnit niciodata. Phineas ne-a rugat anul trecut sa-l ajutam donand materialele care raman la terminarea Raliului. Ne-a spus atunci ca vrea sa imparta oamenilor din comunitatea lui toate materialele care i-ar putea ajuta.
Am realizat atunci ca impreuna putem face mult mai mult.
Am fost uimiti de cat de multe lucruri ati adus cu voi din toata lumea. Pachetele au umplut sala de depozitare pana la refuz cu o multime de resurse utile, de la rechizite scolare si jucarii, la incaltaminte si haine. Pe masura ce v-am vazut despachetand bagajele pline cu donatii pentru familiile din Soweto, am fost coplesiti de emotie. Nu am putut decat sa ne intrebam cum vor reactiona oamenii atunci cand le vom oferi toate aceste daruri.

A fost cu adevarat minunat! Datorita voua, am reusit sa oferim un pachet fiecarei persoane si sa aducem zambete pe fetele copiilor din acest oras. In timp ce stateam acolo, vedeam cum cei mici topaie de bucurie, pe masura ce jucariile ajungeau in mainile lor, iar mamele se inveseleau in timp ce primeau pachete cu haine pentru copiii lor.
Soweto nu va uita niciodata de bunatatea voastra, a oamenilor Forever.
VA MULTUMIM.

Iata povestea campaniei Fa un pachet pentru Phineas:

Related Products