PACK FOR PHINEAS

Bedankt aan iedereen die heeft gedoneerd aan Pack for Phineas.

Toen wij Phineas ontmoetten en erachter kwamen wat wij konden doen voor het dorp Soweto, hadden we ons nooit kunnen voorstellen hoe vrijgevig jullie zouden zijn voor mensen die jullie nog nooit hebben ontmoet.

Vorig jaar vroeg Phineas aan ons om de inwoners van Soweto te helpen door overgebleven Global Rally Items te doneren. Phineas vertelde ons dat hij alles wat hij kon vinden zou geven aan de inwoners van Soweto om er zeker van te zijn dat zij boeken, kleding, speelgoed en andere spullen hebben zodat zij kunnen leven. Wij wisten dat we met zijn allen veel meer konden bereiken. Wij zijn compleet overdonderd door de hoeveelheid die jullie van over heel de wereld hebben meegenomen. Jullie bijdragen vulden onze opslagruimte tot aan de nok met schoolspullen, speelgoed, schoenen en kleding. Terwijl wij keken naar hoe jullie koffers vol met spullen doneerden voor de families van dit dorp waren wij vervuld van emotie. We konden niet wachten om de reacties van de mensen te zien als wij de spullen zouden leveren. Het was wonderlijk! Door jullie waren wij in staat om aan elk persoon en kind die wij bezochten iets te geven. Door jullie vrijgevigheid en medeleven konden wij een lach op de gezichten van de kinderen van Soweto toveren.
De kinderen sprongen van blijdschap toen wij hun speelgoed overhandigden. Moeders juichten terwijl zij in bergen kleding op zoek gingen naar kleding voor hun kleine kinderen. Soweto zal nooit vergeten hoeveel jullie, de mensen van Forever, hebben gegeven vanuit pure vriendelijkheid.

BEDANKT!

Bekijk hier het verhaal van Pack for Phineas: