НАСЛАДА С ОБНОВЕНИТЕ ПРОДУКТИ ЗА ЛИЧНИ ГРИЖИ

Някои от любимите продукти за лична хигиена на Форевър имат нова външност. Но изчистеният им дизайн е само черешката на тортата, защото големите промени са в съставките! Без сулфати и парабени уникалните им формули съчетават стабилизиран гел от алое вера с други натурални компоненти, за да ви помагат да изглеждате и да се чувствате по-добре.

Шампоан от алое и жожоба
Съкратихме списъка със съставки на етикета, за да се възползваме максимално от силата на най-важните. Няма нужда да разчитаме на създадени от човека пенещи агенти, защото любимият ни и основен компонент – алое вера, съдържа естествени сапонини, които помагат за създаването на нежна пяна. С новата формула на шампоана косата ви ще се чувства и ще изглежда великолепно!

Балсам от алое и жожоба
Синергично допълва шампоана от алое и жожоба и допълнително подхранва косата. С разкошни съставки като масла от макадамия и слънчоглед балсамът овлажнява косата и я прави по-лесна за разресване и оформяне. И двата продукта са ароматизирани с мента и безценното ни лавандулово етерично масло Форевър, за да ви освежават и отпускат при всяко къпане.

Алое сапун за ръце
Новият и усъвършенстван течен алое сапун за ръце съчетава натурално извлечени почистващи агенти от кокос за нежно и меко почистване. Сред обновените растителни съставки са зехтин и краставица, които възстановяват и хидратират вашата кожа. Освежената формула е толкова възхитителна, че ръцете ви ще са ви благодарни след всяко измиване.

Очаквайте скоро! Следете информационните ни канали, за да разберете кога новите продукти за лична хигиена ще бъдат при вас.

Свързани продукти