OSETITE BOGATU PENU U NOVIM PROIZVODIMA ZA LIČNU HIGIJENU

Neki od Forever omiljenih proizvoda za ličnu higijenu imaju novi, poboljšan izgled! Ali, elegantni novi dizajn je samo šlag na torti. Formule proizvoda su značajno unapređene! Sada bez sulfata i parabena, ove jedinstvene formule koriste neobičnu kombinaciju stabilizovanog Aloe Vera Gela i drugih prirodnih sastojaka da vam obezbedi sjajne proizvode da izgledate i da se osećate bolje.


Aloe-Jojoba Shampoo
Smanjili smo broj sastojaka na našim etiketama ali maksimalno povećali moć onih koji su ostali! Na primer, ne moramo da se oslonima isključivo na hemijski pravljene regulatore pH vrednosti jer naš omiljeni sastojak, Aloe Vera, prirodno obezbeđuje saponine koji pomažu u stvaranju nežne kože. Sa ovim neverovatnim sastojcima, vaša će kosa od stresne situacije preći u relaksaciju i živost istovremeno.

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse
Aloe-Jojoba regenerator radi sinergički sa Aloe-Jojoba šamponom kako bi vašoj kosi obezbedio potrebnu ishranu. Kombinacija luksuznih sastojaka, koja uključuje ulja makadamija i suncokreta, obezbeđuje hidrantnost i lakše oblikovanje kose. Obe formule su obogaćene mirisima nane i našim Forever™ Eteričnim Uljem Lavande da vama i vašoj kosi podari osećaj svežine posle svake upotrebe.

Aloe Hand Soap
Novi i unapređeni Aloe tečni sapun koristi kombinaciju prirodno dobijenih sredstava za čišćenje iz kokosa za nežno uklanjanje nečistoća. On je pomešan sa novim sastojcima iz bašte, uključujući maslinovo ulje i krastavac, radi revitalizacije i hidratacije vaše kože. Toliko je neverovatan da će vaše ruke biti zahvalne pri svakoj upotrebi.

Povezani proizvodi