RAGYOGJ AZ ÚJ SZEMÉLYI HIGIÉNIÁS TERMÉKEKTŐL!

A Forever kedvenc személyi higiéniás termékei közül néhány új és továbbfejlesztett külsőt kapott. De a gyönyörű, új dizájn csak hab a tortán. Rengeteg nagyszerű átalakításon is átestek az összetevők. Mostantól szulfát-és parabénmentesek, és különleges összetevőket: stabilizált Aloe Vera gélt és természetes tisztítóanyagokat tartalmaznak, hogy fantasztikus termékeket biztosítsunk számotokra a jobb közérzet, szebb kinézet eléréséhez.


Aloe-Jojoba Shampoo


Csökkentettük a termékeink összetevőinek számát, viszont a megmaradt összetevők erejét maximalizáltuk. Például kihagytuk a mesterségesen előállított habzószereket, hiszen a kedvenc összetevőnk, az aloe természetes szaponin-kiegészítőként is remekül alkalmazható. Ezek a csodálatos összetevők eltávolítják az elhalt hámsejteket, sőt a legmakacsabb olajokat is, miközben nyugtatják a fejbőrt.


Aloe-Jojoba Conditioning Rinse


Az Aloe-Jojoba Conditioning Rinse szinergikusan működik az Aloe-Jojoba samponnal, így a hajad megkaphatja azt a táplálást, amire szüksége van. Luxus összetevőkkel, mint makadámdióval és napraforgómag-olajjal megerősítettük, így visszaállítja a haj nedvességtartalmát és könnyen kezelhető lesz. Mindkét formulában megtalálható még menta és a Forever™ Essential Oils levendula olaj, hogy a hajad még több ragyogást kapjon és még többen csodáljanak meg téged.


Aloe Hand Soap


Az új és továbbfejlesztett aloe folyékony szappan hidratáló élményt nyújt minden egyes kézmosáskor. Kókuszból származó természetes tisztítóanyagokat tartalmaz. Ez a formula új növényi kivonatokkal, mint olívaolaj és uborka, hidratálja és lágyítja a bőrt. A kezeid hálásak lesznek érte.

Kapcsolódó termékek