Plani i 2016 me FLP360

Me FLP360⁰, i gjithe viti eshte ne duart tuaja!

Pergatitu per te bere plane, teksa ne ju cojme ne nje nga udhetimet me te mrekullueshme per te ju frymzuar te vendosni synime, per te sjelle konsumator te rinj dhe te formosh kandidatet e tu. Kete vit, arrij te gjitha synimet qe i ke vendosur vetes, madje dhe me shume!
Ndiq CC-te
Ndiq volmin e previtshem te pikeve tua ne menyre te pervitshme personale dhe jo personale (CC). Mos humbisni asgje nga cfare ndodh ne biznesin tuaj, ne menyre qe te projektoni kohen gjate vitit, ku mund te perllogarisni se sa produkte duhet te ndani ne nje koh te caktuar te biznesit tuaj. Per cfare po synoni? Eagle Manager, Chairman’s bonus? Ndajini piket tuaja (CC) qe ju duhen ne te gjithe muajt, javet dhe ditet per ti kontrrolluar ata nga lista juaj, keshtu qe ju do dini gjithmone se ku qendroni!
CC

Njiheni linjen tuaj te poshtme
Ndiq antarsimet e reja dhe shiko se sa gjenerata te pare, te dyte dhe te trete FBO ke ne linjen tende te poshtme. Me keto raporte, ti do te jesh ne gjende te shohesh se cili FBO ka nevoj per ndihmen tuaj per te ndertuar nje skuader, te arrije stimulimin e rradhes dhe te perfitoje nga ndihma e juaj dhe te motivohet gjithashtu gjate gjithe vitit.
Recruitment

Krijoni nje Kalendar
Krijo nje axhende qe eshte jo vetem interaktive, por gjithashtu ju mban juve ne dijeni. Perdore kalendarin per te shenuar takime, mbledhje dhe gjera te tjera te axhendes tuaj. Ju mund te etikoni nje FBO te caktuar ose kandidat per lidhur informacionin e tyre te kontaktit me ju.
Calendar

Krijoni nje vizion per endrren tuaj
Mbani synimet tuaja ne krye te Librit tuaj te Endrrave. Shenjestroni udhetimin tuaj te endrrave ose makinen ne Pinterest(faqe sociale), ndani tabelen ne Librin tuaj te Endrrave, pastaj vizitoni faqen tuaj cdo dite per te qendruar te motivuar, teksa mposhtni vitin!
Dreambook

Nuk jeni bere pjestar i FLP360⁰, akoma? Cfare po prisni? Per tu bere pjese dhe te merrni kontrroll gjate vitit tuaj, kycuni tek faqja e FBO ne foreverliving.com dhe shtypni butonin „enroll” poshte FLP 360.