Planifica-ti anul 2016 cu FLP360

Cu FLP360⁰, intregul an este in mainile tale!

Fii gata sa iti planifici anul pe masura ce iti prezentam unele dintre cele mai bune instrumente cu ajutorul carora sa-ti atingi obiectivele si sa castigi noi clienti si prospecti. Anul acesta, atinge-ti toate tintele si nu numai!

Monitorizeaza-ti punctele credit
Monitorizeaza volumul anual de puncte credit personale si non-manageriale. Nu rata nicio noutate din afacerea ta ca sa iti poti organiza timpul in anul in care vrei sa promovezi mai multe produse si sa iti cresti business-ul. Gandeste-te la punctele credit de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele din acest an.
Catre ce tinzi? Eagle Manager, Chairman’s Bonus? Imparte numarul de puncte de care ai nevoie pe durata intregului an in puncte ce trebuie atinse lunar, saptamanal si chiar zilnic și monitorizeaza-le din panoul de comanda pentru a sti mereu in ce stadiu esti!

CC

Cunoaste-ti coechipierii din linia inferioara
Urmareste procesul de recrutare si urmareste cati FBO ai la primul, al doile si la al treilea nivel. Cu aceste rapoarte, vei putea sa vezi ce FBO au nevoie de sprijinul tau pentru a crea echipe, pentru a dobandi urmatoarele bonusuri si cine va beneficia de ajutorul tau tau si de motivare pe parcursul anului.

Recruitment

Fa-ti un calendar
Creeaza un program care nu este doar interactiv, ci te si ajuta sa actionezi. Foloseste acest calendar sa-ti organizezi intalnirile, follow-up-urile si multe alte activitati din programul tau. Poti chiar sa marchezi un anumit FBO sau prospect pentru a asocia datele lui de contact cu activitatea programata.

Calendar

Proiecteaza-ti visul
Pastreaza-ti obiectivele in minte folosind aplicatia Dreambook. Adauga o imagine cu vacanta sau masina la care visezi pe Pinterest, apoi revino pe acea pagina in fiecare zi, ca sa ramai motivat pe masura ce te apropii de visul tau!

Dreambook

Nu te-ai inscris inca pe FLP360⁰? Ce mai astepti? Pentru a te inscrie si pentru a prelua controlul asupra anului tau, intra pe foreverliving.com si acceseaza butonul de inregistrare din sectiunea FLP360.