Pripremajući se za #FGR18 : neka odbrojavanje započne!

Svega smo nekoliko dana udaljeni od najuzbudljivijeg događaja godine - Forever Global Rallyja! Dugo smo priželjkivali ugostiti vas na domaćem terenu i taj se trenutak napokon približava brzinom svjetlosti! Da bismo vas pripremili za putovanje u Sjedinjene Američke Države, sakupili smo informacije koje biste trebali znati prilikom pakiranja i pripreme za ovaj uzbudljivi događaj.


Global Rally se održava u jednom od najvećih metropolitanskih gradova SAD-a – Dallasu (Teksas). Prekrasni travanjski dani u Dallasu znaju nas nagraditi gotovo ljetnim temperaturama od 26 °C i pasti do 15 - 12°C u večernjim satima. Dani u kratkom vremenskom rasponu znaju postati itekako vrući, stoga nastojte na sebi imati slojeve odjeće koje ćete skidati kako dan odmiče.


Toliko je toga za raditi i vidjeti u Dallasu, zato je bitno da pročitate ovaj članak, želite li vidjeti znamenitosti koje će obilježiti vaše putovanje. Kvalificirani za Global Rally moći će uživati u uzbudljivom i užurbanom North Patk Centeru u srijedu (25. travnja) te obići središte Foreverove proizvodnje - Aloe Vera of America. Ovaj obilazak je toliko poseban za nas, da smo ove godine na njega odlučili povesti i Chairman's Bonus kvalifikante ispod 1.5K, u četvrtak (26. travnja). Ne zaboravite ponijeti udobne cipele za hodanje i neka budu zatvorene zbog sigurnosnih i higijenskih regulacija Aloe Vera of America.


Prionimo na posao! Ako ste se kvalificirali kao 1.5K i iznad toga, imat ćete razne treninge i aktivnosti tokom tjedna.


Svake godine, naša 5K večera ponedjeljkom (23. travnja) je nevjerojatno iskustvo. Kao kvalifikanti koji su na korak do kvalifikacije za Global Leadership Team, počastit ćemo vas zabavnom večeri u kojoj ćemo slaviti vaša postignuća i dati vam da prvi zavirite u informacije koje ćemo otkrivati tokom tjedna.


2.5K radionica u utorak (24. travnja), uvijek je uzbudljiv početak tjedna; to je još jedna prilika za učenje od članova GLT-a i drugih vođa iz svih krajeva svijeta, dok istovremeno saznajete poslovne inovacije ravno od izvršnih figura Forevera. Nadamo se da ste spremni za ono što vas čeka ove godine!


1.5K kvalifikanti (i iznad) su pozvani na Fly Like an Eagle trening (Leti poput orla) u četvrtak (26. travnja), koji je uvijek prepun moćnih poslovnih lekcija, uzbudljivih novih ideja i mudrosti naših najuspješnijih lidera. Iako će prošlogodišnji posjet Princa od Dubaija biti teško nadmašiti, znamo da će ovogodišnji Fly Like an Eagle trening biti nezaboravno iskustvo!


Global Rally je i savršeno vrijeme za pomaganje potrebitima; naš najnoviji dodatak Aloe Baby obitelji bit će dostupan za kupnju i – tako je sladak! Odlično je komemorativno izdanje za 40. godišnjicu tvrtke i sva zarada od prodaje odlazi u humanitarne svrhe, točnije, našu humanitarnu organizaciju Forever Giving. Svoj primjerak možete kupiti (i tako pridonijeti zajednici!) u Rally trgovini koja će biti otvorena cijeloga tjedna. U trgovini možete kupiti i Foreverovu memorabiliju napravljenu posebno za Global Rally, koju ne možete kupiti nigdje drugdje.


Želite li pridonijeti još više? Prijavite se za volontiranje na jednom (ili više!) Rise Against Hunger događaja, na kojem će se pakirati obroci za potrebite! Ove smo godine odlučili napraviti nešto veliko za 40. obljetnicu osnutka tvrtke – zapakirati čak 400,000 obroka. Trebamo VAŠU pomoć. Da biste volontirali, jednostavno se pojavite u unaprijed dogovoreno vrijeme pakiranja od utorka do subote. Dodali smo i 2 sata pakiranja obroka prije Global Rally Showa, kako bi svima dali priliku sudjelovati. Za određenu smjenu se možete prijaviti ovdje: http://events.stophungernow.org/ForeverLivingFGR18   


Ne zaboravimo zabavu! Zabava za Chairman's Bonus kvalificirane na Southfork Ranchu u četvrtak navečer (26. travnja), otvorena je za sve Chairman's Bonus kvalificirane, kao i kvalificirane za Global Rally te njihove goste. Spremite se za noć magičnih iskustava u kojoj će stotine Foreverovih Poslivnih suradnika otkriti svoje Chairman's Bonus čekove i slaviti u stilu western plesova i rodea. Ovo je prilika da pokažete svoje najbolje western odjevne kombinacije – spremite kaubojske čizme i šešire!


Naposljetku, dani Rally Showa su vrijeme kada se dešava magija! Mješavina zabave, treninga i ushićenja otkrivanja Chairman's Bonus čekova, Global Rally Show u petak i subotu (27. i 28. travnja) trenutci su oživljavanja Forevera. Kažu da iskusiti jedan od naših događaja, znači spoznati bit Forevera, stoga nije važno jeste li se kvalificirali ili samo putujete kako bi iz prve ruke osjetili akciju, znamo da ćete se kući vratiti s više strasti i energije za poslovanje nego ikada prije! Jeste li spremni za neponovljivo iskustvo?


 
Što ponijeti:


- odjeću u duhu westerna za Chairman's Bonus Party na Southfork Ranchu
- udobnu, zatvorenu obuću za šetnju Dallasom i Aloe Vera of America tokom Dana aktivnosti (zatvorena obuća je obavezna prilikom razgledavanja Aloe Vera of America!)
- polu-formalna odjeća za večeru 5K kvalifikanata


- laganu jaknu ili džemper za večernje sate


- odjeću koja najbolje odražava duh vaše zemlje za Rally Show


- udobnu obuću i odjeću za Rise Against Hunger pakiranje hrane


Zapamtite: svi kvalificirani za Global Rally i Chairman's Bonus, dobit će posebni suvenir prilikom ovogodišnje registracije koji se može opisati na samo jedan način – VELIK. Stoga budite spremni ponijeti ovaj zagonetni predmet svojim kućama kao dodatnu prtljagu!

Vidimo se u Dallasu!


#FGR18