We maken ons op voor #FGR18 Het aftellen is begonnen

We zijn nog maar een paar dagen verwijdert van het geweldigste event van het jaar- De Forever Global Rally! We hebben er een lange tijd op moeten wachten om jullie thuis te kunnen verwelkomen, maar eindelijk komt dat moment ineens heel snel dichterbij. Terwijl u uw bagage aan het inpakken bent en u klaarmaakt voor uw reis naar Amerika, hebben wij wat informatie voor u verzamelt over zaken die u moet weten.

De Global Rally wordt gehouden in een van de grootste metropolen die Amerija rijk is- Dallas, Texas. In april heb je heerlijke dagen waar de temperatuur schommelt van 26 graden overdag, tot 12-15C in de avond. Overdag warmt het snel op, In de avond daar in tegen kan het ook weer snel afkoelen en is het raadzaam laagjes te dragen.

Er is enorm veel te doen en zien in Dallas, wanneer u enkele hoogtepunten niet wilt missen dient u zeker dit artikel te lezen. Diegenen die zich gekwalificeerd  hebben voor de Global Rally, kunnen op woensdag 25 april in North Park Center genieten van een dag vol activiteiten, tijdens een tour door Forever’s productcenter; Aloe Vera of America. Omdat de tour zo speciaal is hebben we dit jaar besloten om ook op donderdag (26 april), de Chairman’s Bonus Qualifiers (die minder dan 1,5 K hebben) op deze tour te trakteren. Vergeet niet om comfortabele wandelschoenen voorzien van een dichte neus mee te brengen, dit is namelijk een van de vereisten volgens de AVA tourregels.


Laten we ter zake komen! Wanneer u een 1.5K gekwalificeerde of hoger bent, zijn er gedurende de gehele week diverse trainingen en activiteiten voor u georganiseerd.


Ons 5K diner, dat dit jaar op maandagavond (23 april) wordt gehouden, is elk jaar weer een ongelofelijke belevenis. De gekwalificeerden die op het punt staan om zich ook nog eens bijna te kwalificeren voor het Global Leadership Team, worden verwend met een leuke avond waar we deze prestatie vieren, en je deze week alvast een voorproefje geven van de rest van de informatie die we gedurende deze week zullen delen.


De 2.5K  workshop die op dinsdag (24 april) is gepland vormt een boeiende kick-start van de week. Een uitgemeten kans om te leren van de GLT en om andere leiders van over de gehele wereld te leren kennen. Dit terwijl je ook nog eens een exclusief kijkje krijgt in de bedrijfsinnovaties van de Forever executive. We hopen dat u klaar bent voor alles wat er dit jaar gaat komen!


Op donderdag (27 april) zijn de 1.5 K en hoger gekwalificeerden uitgenodigd voor de “Fly like an Eagle” training, deze training zit boordevol belangrijke business lessen, opwindende nieuwe ideeën en wijsheden van onze topleiders. Ondanks dat het bezoek van de kroonprins van Dubai niet makkelijk te overtreffen is, weten we zeker dat de “Fly like an Eagle” training  van dit jaar een ongelofelijke ervaring is!


De Global Rally is een uitgelezen kans om iets terug te geven. De nieuwste editie van de Aloe Baby familie is nu te koop, en wat is hij weer schattig! Het is een geweldige 40-jarig jubileumeditie, waarvan de opbrengsten rechtstreeks naar Forever Giving gaan. De Aloe Baby kunt u kopen (en op die manier iets terug geven) in de Rally Store die de gehele week geopend zal zijn. Hier kunt u ook verschillende merchandise kopen die exclusief voor de Global Rally is ontworpen en nergens anders te verkrijgen is.


Wilt u een extra steentje bijdragen? Geef u dan op als vrijwilliger, voor een of meer “Rise Against Hunger” sessies waar we maaltijden inpakken. Dit jaar hebben we besloten het groots aan te pakken en in verband met ons 40 jarig bestaan willen we 400,000 maaltijden inpakken. Wij hebben uw hulp hard nodig! U kunt gewoon binnen lopen bij een van de hiervoor gereserveerde tijden van dinsdag tot zaterdag. We hebben zelfs twee uur voor de Global Rally begint hiervoor uitgetrokken, om op deze manier iedereen een kans te geven om zijn steentje te kunnen bijdragen. U kunt zich hier opgeven voor een specifieke shift van dit event: http://events.stophungernow.org/ForeverLivingFGR18   


Maar vergeet vooral niet om er een feest van te maken! Dit doen we letterlijk op donderdagavond (27 april) met alle Chairman’s Bonus en Global Rally gekwalificeerden en hun gasten op de Southforth Ranch. Maak u op voor een nacht vol magische ervaringen, wanneer honderden FBO’s hun cheques ontvangen en dit vieren in een nacht vol western dans en rodeo. Doe uw mooiste Western Outfit aan en poets uw Cowboylaarzen!


Uiteindelijk zijn de Rally dagen DE plek waar de echte magie gebeurd! Met een mix van entertainment, training en de onthulling van opwindende Chairman’s Bonus cheques , zijn de Global Rally dage, die op zaterdag 28 & 29 april plaats vinden, het gebeuren waar Forever tot leven komt. Door bij onze events aanwezig te zijn, zegt men dat je het “Hart van Forever” leert kennen. Of u nu een “qualifier” of een “non-qualifier” bent die de trip maakt om dit aan den lijve mee te maken, het kan niet anders dan dat u hierna nog meer energie,  passie en liefde voor uw business heeft dan ooit. Bent u klaar voor deze onvergetelijke ervaring?Wat neemt u mee:
-Western outfit for the Chairman Bonus Party op Soutforth Ranch
-Comfortabele dicht schoeisel, voor uw uitstapjes in Dallas, rondleiding en activiteiten bij Aloe Vera of America (dit is bij de rondleiding bij AVA een vereiste!).
-Semi formele kleding voor het 5K Qualifier Dinner
-Een dun jasje of sweater voor de avonden.
-Een optimale stemming en Country outfit voor de Rally Show
-makkelijke schoenen en kleding voor het “Rise Against Hunger” maaltijdverpakking event. 


Belangrijk: Alle Global Rally en Chairman’s Bonus gekwalificeerden ontvangen een collectors item bij hun registratie dit jaar dat maar op één manier omschreven kan worden: GROOTS. Bereid u voor om met extra bagage van toegevoegde waarde thuis te komen.


Tot ziens in Dallas!


#FGR18