VOORBEREIDEN OP SUCCES

Ik heb om 5 uur in de ochtend vaak geen zin om uit bed te komen om vervolgens 5 uur op mijn fiets te spenderen, maar ik heb mezelf beloofd er alles aan te doen om mijn doel te bereiken. 


Het doel, om de Giro d’italia, de Tour de France en de Vuelta a Espana te fietsen komt in de buurt van in totaal 11.000 kilometer. De routes gaan op en neer over Europa’s moeilijkste bergen die vereerd worden om hun moeilijkheidsgraad. Ze zijn zo pittig dat in de geschiedenis van de sport er maar 39 professionele fietsers zijn die deze bergen in één jaar tegelijk hebben voltooid. 


We hebben allemaal de wil om te slagen, dat is de menselijke natuur, maar hoeveel van ons willen écht doen wat ervoor nodig is? Het verschil tussen succes en falen is vaak onze bereidheid om net die extra stap te zetten, om onszelf meteen compleet toe te wijden aan ons doel zodat we in de toekomst van onze prestaties kunnen genieten. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, zeker wanneer er geen toeschouwers zijn om u aan te moedigen. Maar dit is het enige pad die leidt naar blijvend succes in ons leven en in onze business. 


Opstaan om 5 uur s’ochtends is niet altijd makkelijk, maar ik weet dat dit de enige manier is om een topprestatie te leveren. Hetzelfde geldt voor onze Forever business. We worden erkend op Success Days en Global Rallies voor onze constante toewijding, maar alles wat we doen is noodzakelijk om onze doelen te bereiken. 


Ons doel is onze drijfveer, het inspireert en motiveert ons en is het kompas die de richting aanwijst. Voor mij betekent dit dat ik constant bezig ben om het beste uit mezelf te halen, wetende dat het leven dat ik leid het erfgoed is waar ik op een dag om herinnert zal worden. Het is het voorbeeld waar mijn zoon naar op zal kijken en inspireren om in mijn voetsporen te treden, zo niet deze te overtreffen. 


Succesvol betekent op bepaalde momenten, niet handelen vanuit keuze maar vanuit noodzaak. We willen misschien niet altijd naar een Business presentatie, een prospect bellen of tijd in het weekend opgeven voor trainingen, maar we doen gewoon“ al het noodzakelijke wat ervoor nodig is” met ons toekomstige succes voor ogen.


Ons succes komt niet voort uit geluk alleen, maar vanuit de drijfveer om constant hard te willen werken om het doel dat we voor ogen hebben te bereiken. Hoeveel van ons zijn bereid daaraan vast te houden op de momenten dat het tegenzit, maar om juist dan niet op te geven, maar net dat tandje extra bij te zetten? Dat is MARCUS LEACH 9 het merk van een ware kampioen, het merk van succes! 


door Marcus Leach
Volg Marcus' challenge op zijn blog marcusleach.co.uk/blog

Gerelateerde Producten