Хората на първо място

Американският бизнесмен Харви Файърстоун някога бе казал: „Само когато помагаме на другите да се развиват, постигаме траен успех.“


Горд съм, че това е един от основополагащите принципи, върху които е изградена Форевър. В продължение на 40 години вие сте подемали тази идея и сте ѝ вдъхвали живот, помагайки на мнозина по света да осъществяват и заживяват мечтите си.


В глобалните ни събития е залегнала същата идея. Затова се обръщаме към нашия Глобален лидерски екип и водещите ни собственици на бизнес с молба да споделят обученията и философията си с вас. Събираме ви, за да празнуваме, да се учим и да изживяваме нови приключения и така да изразим признателността си към вас, да ви възнаградим за усърдната работа през цялата година и да продължим да развиваме успеха ви.


Много от най-хубавите ми спомени са как получавате Chairman’s Bonus чековете си, аплодирате се взаимно, говорите ентусиазирано за бизнеса си и, казано накратко, се забавлявате заедно. Когато разбрах, че някои от вас не са могли да присъстват на минали събития заради визови ограничения, бях невероятно разочарован.


Поставих задача на ръководния екип на Форевър да намери решение. Не исках отново да чувам, че някой от вас ще пропусне изживяването, за което сте се трудили толкова здраво. Трябваше да намерим начин да оправим това и да се постараем всички вие, които работите за програмите за стимулиране, да бъдете възнаградени по наистина специален начин. Няма нищо по-тъжно от това да се квалифицираш за вълнуващо пътешествие и да разбереш, че не можеш да участваш в него по независещи от теб причини.


Така се роди идеята за втора среща на Мениджърите ОРЕЛ в Патая, Тайланд.


Всеотдайните лидери и ръководният екип на Форевър решиха да добавим трето глобално събитие към календара си тази година за всички квалификанти за Глобално рали 2018 в Далас и за срещата на Мениджърите ОРЕЛ във Финикс, които не могат да присъстват поради визови ограничения. Със сигурност разбирате, че организирането и планирането на две глобални събития за хиляди собственици на Форевър бизнес е амбициозно начинание само по себе си. Въпреки многото работа, инвестициите и бързото планиране, които ще са нужни, имаме огромно желание да направим всичко по силите си, за да ви предложим изживяването, което заслужавате.


Благодаря ви за всичко, което правите, и знайте, че ви ценим високо. Сигурен съм, че това ще направи всички вас още по-силни СФБ и че бизнесът ви все така ще процъфтява, давайки ви възможност да продължавате да спомагате за развитието и на много други хора около вас. Не преставайте да работите усърдно всеки ден, а ние и занапред ще се стараем трудът ви винаги да е подобаващо възнаграден.


Завинаги ваш,
Рекс Моън