Oamenii pe primul loc

Omul de afaceri Harvey Firestone spunea că  ”Doar pe măsură ce îi ajutăm pe alții să se dezvolte vom continuă să reușim”.


Sunt mândru să spun că acesta este și unul dintre principiile  fundamentale pe care am construit compania Forever. Timp de 40 de ani, voi v-ați însușit această idee și ați continuat să o mențineți vie ajutând oameni din jurul lumii să își împlinească și trăiască visurile.


Evenimentele noastre globale sunt create având mereu acest concept în minte. Din acest motiv, rugăm membrii GLT și liderii din industria noastră să vă împărtășească training-urile și filosofiile lor în afaceri. Vă adunăm laolaltă pentru a celebra, învăța și de a experimenta aventuri noi, fiind modul nostru de a vă aprecia, de a vă recompensa pentru munca depusă de-a lungul unui an și pentru a vă ajuta să vă creșteți succesele.


Unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le am sunt cele în care voi primiți cecurile Chairman’s Bonus, vă încurajați și apreciați reciproc, vibrați atunci când vorbiți despre afacerile noastre și nu în ultimul rând, vă distrați împreună.


”Am vrut să nu mai aud că vreunul dintre voi ar putea să rateze o experiență pentru care a muncit atât de mult.”


Când am aflat că unii dintre voi nu ați reușit să participați la unele evenimente din cauza restricțiilor de viză, am fost extrem de dezamăgit.


Am provocat tot Executivul Forever să găsească o soluție. Nu am vrut să mai aud vreodată că unii dintre voi nu au putut participa și s-au aflat în imposibilitatea de a-și primi răsplata pentru care au muncit atât de mult. Aveam nevoie să găsim un mod prin care să evităm aceste neplăceri și să ne asigurăm că toți cei care au muncit pentru aceste stimulente sunt răsplățiți corespunzător. Nu există ceva mai dezamăgitor decât să te califici pentru o călătorie extraordinară și să afli că nu poți să participi din cauze independente de tine.


Așa a luat naștere un al doilea Eagle Managers’ Retreat în Pattaya, Thailanda.


Liderii pasionați și echipa executivă din Forever au decis că, începând cu anul acesta, vom avea un al treilea eveniment global în calendar, pentru toți calificatii la Raliul Global  și Eagle Managers’ Retreat care nu pot participa în Dallas, respectiv Phoenix, din cauza restricțiilor de viză. După cum vă puteți imagina, organizarea și planificarea a două evenimente globale de amploare este deja un angajament ambițios.  Dincolo de munca asiduă, investițiile și planificarea extraordinară de care este nevoie, suntem foarte pasionați și hotărâți să facem tot ce putem pentru a vă oferi experiența pe care o meritați.


Va mulțumesc pentru tot ce faceți și vrem să știți că vă apreciem. Știu că acest lucru vă va face pe toți sî fiță FBO mai puternici  și mai știu și că afacerile voastre vor continua să înflorească , pentru a vă permite să îi ajutați și pe alții. Continuați să munciți intens în fiecare zi, iar noi ne vom asigura mereu că veți fi răsplătiți pe măsură.


 


Mereu al vostru,


Rex Maughan