Pripremite se za Global Rally 2020

#FGR20 ide u spektakularni Sidnej u Australiji!


Vreme je da se fokusirate na do sada najfenomenalniju destinaciju za Forever Global Rally! Idemo u Sidnej u Australiji sledeće godine da vam pružimo ono uzbuđenje koje samo Forever događaj može da vam pruži.


Pridružite se poslovnim saradnicima iz celog svega da biste iskusili inspiraciju, zabavu i obuku u gradu poznatom po obilju kulture i aktivnosti. Biće dovoljno vremena da se ode i na plažu i da se obiđu neke fantastične znamenitosti grada, poput Opere, muzeja ili mesta sa vrhunskom hranom.


Kvalifikovani će za svoja dostignuća biti nagrađeni putovanjem sa svim pokrivenim troškovima. To znači da je vreme da se postave ciljevi za ovu godinu i da se planira put u Sidnej! Možda će baš 2020. biti godina u kojoj ćete na sceni dobiti svoja priznanja!


Ovi događaji su duša Forevera. Ukoliko do sad niste pohađali Global Rally, neka ovo bude godina kada ćete se kvalifikovati!


Pogledajte retrospektivu Global Rally događaja 2018.u Dalasu.Ukoliko se ne kvalifikujete, i dalje možete da kupite karte kako biste pratili događanja na Forever Global Rally i da se kući vratite sa znanjem i inspiracijom za razvoj vašeg posla. Pratite nas, uskoro stiže još informacija.


Vidimo se u Sidneju!