Spremni za ujedinjenje na Global Rallyju 2020.

#FGR20 održava se u spektakularnom Sydneyu u Australiji!


Vrijeme je da bacite pogled na epsku, možda najbolju, Global Rally destinaciju do sada! Sljedeće godine krećemo u Sydney i donosimo vam uzbuđenje koje samo Forever može pružiti.


Pridružite se Foreverovim Poslovnim suradnicima iz cijelog svijeta; nadahnite se, zabavite i prisustvujte treninzima u gradu punom kulture i aktivnosti. Imat ćete dosta vremena za plažu i istraživanje najpoznatijih spomenika kulture od kojih zastaje dah, poput Operne kuće, muzeja i restorana sa najboljim svjetskim kuharima.


Svi kvalificirani dobivaju put sa potpuno plaćenim troškovima, kako bi proslavili svoje uspjehe. To znači da je vrijeme postaviti ciljeve za godinu i u planove uključiti posjet Sydneyu! Možda će 2020. biti godina kada ćete dobiti priznanje na pozornici!


Naše priredbe su žila kucavica Forevera. Ako nikada niste nazočili Global Rallyju, neka ovo bude godina kada ćete se kvalificirati!


Kako biste okusili djelić Global Rallyja, provjerite video iz 2018. kada se Rally održao u Dallasu (Teksas).U slučaju da se ne kvalificirate, još uvijek možete kupiti karte, doživjeti akciju Global Rallyja i vratiti se kući sa uvidom i inspiracijom koja će vam pomoći unaprijediti posao. Uskoro donosimo još informacija!


 Vidimo se u Sydneyu!