Maak je klaar voor de Global Rally 2020

#FGR20 komt naar het spectaculaire Sydney, Australië!​


Het is tijd om je zinnen te zetten op ons meest epische bestemming  van de Forever Global Rally tot nu toe! Om jou een evenement te bieden zoals alleen Forever dat kan, vindt de Rally volgend jaar plaats in Sydney, Australië.  


Kom samen met FBO's van over de hele wereld voor inspiratie, entertainment en training in een stad die rijk is aan cultuur en activiteiten. Je hebt genoeg tijd om naar het strand te gaan of om een aantal van de ongelooflijke bezienswaardigheden van de stad te verkennen, zoals het Sydney Opera House, kunstmusea of dineren op wereldklasse niveau.


Gekwalificeerden ontvangen een volledig verzorgde en betaalde reis om hun prestaties te vieren. Het is dus tijd om je doelen voor het jaar vast te leggen en van plan hebt om mee naar Sydney te gaan. Misschien wordt 2020 het jaar dat jij het podium betreedt voor je erkenning!


Onze evenementen zijn de kern van Forever. Als je nog nooit de Global Rally hebt bezocht, maak dit jaar dan het jaar waarin je je kwalificeert!


Om een idee te krijgen van hoe de Global Rally eruit ziet, bekijk deze recapvideo van 2018 in Dallas, Texas.


 Als je je niet kwalificeert, kun je nog steeds tickets kopen om alles mee te krijgen van de Forever Global Rally en weer naar huis terug te keren met nieuwe inzichten en inspiratie om je bedrijf te laten groeien. Blijf op de hoogte voor meer informatie, deze is binnenkort beschikbaar.


Tot ziens in Sydney!

Gerelateerde Producten