ONTHOUDEN WAAROP FOREVER IS GEBOUWD

Ik herinner me dat toen Forever begon, het succes geweldig was en we snel groeiden. Maar, zoals met elke business, gaat het niet altijd van een leien dakje. Soms is er een hobbel in de weg die ons dwingt de kracht te vinden om vooruit te komen.


Tijdens Kerstmis in 1982 zat ik thuis met de familie toen de telefoon ging. Ze vertelden me dat het gevroren had op onze aloë vera plantages in Texas en dat al onze aloë verloren was gegaan. Ik vloog onmiddellijk naar Zuid-Texas om te zien wat we konden doen, hopend en biddend dat de situatie die we bij aankomst zouden aantreffen beter zou zijn dan hetgeen ons verteld was. Dat bleek niet het geval. We hadden geen aloë en de business had er meteen onder te lijden.


Er waren sommige FBO’s die ons verlieten, maar belangrijker nog was dat er ook FBO’s waren die bleven. Het was een moeilijke tijd voor ons. We zetten alles op alles om draaiende te blijven en er waren vele slapeloze nachten. Maar we waren ervan overtuigd dat wat we deden het juiste was. We besloten op dat moment dat dit ons nooit meer zou overkomen. We vlogen naar de Dominicaanse Republiek, kochten zoveel land als we konden en begonnen aloë vera te planten in één van de veiligste weerzones ter wereld. Naast de hectaren in de Dominicaanse Republiek hebben we nu plantages in Mexico en Zuid-Texas.


Het was een harde les, maar tijdens de moeilijkste tijden worden we sterker en groeien we het meest. We groeien wortels die ons sterker maken en ons helpen de obstakels en uitdagingen te overwinnen die we in ons leven tegenkomen.


Ik heb geleerd dat solide principes en fundamentele overtuigingen geen “houdbaarheidsdatum” kennen. Het is nooit ouderwets of uit de mode om aardig tegen elkaar te zijn, om je toezeggingen na te komen en om mensen te behandelen zoals je zelf behandeld wenst te worden. Ik besef dat velen van u dit verhaal niet eerder hebben gehoord aangezien u relatief kort bij ons bent. Ik ben blij dat u onderdeel van de Forever familie bent, maar ik vraag u om u bewust te zijn van de fundering waarop dit bedrijf gebouwd is. Forever is gebouwd op de principes de hoogst mogelijke bonussen uit te keren, de meest effectieve en kwalitatief hoogstaande producten te leveren en personen in staat te stellen elkaar te helpen.


Er zijn in onze business geen sluiproutes naar succes. Natuurlijk kan de snelheid waarop we bepaalde posities bereiken onderling variëren, maar de fundamentele principes blijven ongewijzigd en dat zal gedurende onze verdere reis ook zo blijven.


Vergeet nooit dat u onderdeel bent van iets bijzonders: een business gebouwd op het nemen van de route buiten de gebaande paden. Het is misschien niet zo snel en glanzend als u zou willen, maar neem het van mij aan: de weg waarop je de mouwen dient op te stropen en hard moet werken, is rijker, mooier, bevredigender en duurzamer dan u zich ooit kunt voorstellen.


 


Forever Yours,


Rex Maughan 

Gerelateerde Producten