Tekintsünk vissza az alapokra - mire is épül a Forever!

Emlékszem, amikor elindult a Forever, hatalmas volt a siker, és nagyon gyorsan növekedtünk. De ahogyan ti is tapasztalhattátok bármilyen üzlettel kapcsolatban, nem zajlik mindig minden gördülékenyen. Az utunk során olykor akadályokba ütközünk, amelyek arra ösztönöznek, hogy erőt merítsünk a továbbhaladáshoz.


1982 karácsonyán otthon voltam a családommal, amikor megszólalt a telefon. Arról tájékoztattak, hogy az aloe ültetvényünkön minden megfagyott, és az összes aloénk elpusztult. Azonnal átrepültem Dél-Texasba, hogy a saját szememmel lássam, mit tehetünk. Abban reménykedtem - és imádkoztam érte -, hogy mire megérkezem, a látvány ne legyen annyira szörnyű, mint amilyennek leírták. De sajnos igazuk volt. Egyetlenegy aloénk sem maradt. És az üzleten ez azonnal érezhető volt, megsínylette ezt a csapást.


Néhány Forever Üzleti Partnerünk elhagyott minket, de a legfontosabb az, hogy voltak, akik maradtak. Kemény időszak volt számunkra. Mindent bevetettünk, hogy megmaradjon az üzlet, ami rengeteg álmatlan éjszakánkba került. Ám mindvégig meg voltunk győződve arról, hogy amit teszünk, az helyes. Elhatároztuk, hogy ez soha többé nem fog előfordulni velünk. Elutaztunk Dominikai Köztársaságba, ahol annyi földet vásároltunk, amennyit csak tudtunk, és elkezdtünk aloét ültetni a világ egyik legbiztonságosabb éghajlatú területén. Az ottani hatalmas ültetvényen felül most már Mexikóban és Dél-Texasban is rendelkezünk földterületekkel.


Nagyon kemény leckét kaptunk, amiből tanultunk. De a nehéz időszak alatt erősebbé váltunk, és ilyenkor növekszünk leginkább, hiszen gyökereket növesztünk, amelyek segítenek minket túljutni a kihívásokon, és az élethozta akadályokon.


Megtanultam, hogy a szilárd alapelveknek és az alaphiteknek nincs „lejárati” idejük. Az soha nem lesz divatjamúlt, hogy kedvesek vagyunk egymással, és úgy bánunk az emberekkel, ahogyan mi is szeretnénk, hogy bánjanak velünk. Biztos vagyok abban, hogy sokan közületek még nem hallottátok a fenti történetet, mert még újak vagytok a Foreverben. Nagyon örülök, hogy a Forever család része vagytok, és egyúttal arra szeretnélek kérni benneteket, hogy figyeljetek az alapokra is, amelyekre ez a vállalat épült. A Forever alapelvei közé tartozik az, hogy a lehető legmagasabb bónuszt fizetjük, hogy  a leghatékonyabb és legjobb minőségű termékeket biztosítjuk, valamint képessé tesszük az embereket arra, hogy másokat szolgáljanak.


A mi üzletünkben nincsenek kerülőutak a sikerhez. Természetesen a sebesség, amivel elérünk bizonyos szinteket, eltérhet, de az alapelvek változatlanok maradnak.


Soha ne feledd, hogy egy nagyon különleges dolog részese vagy: egy olyan üzletének, amelyet úgy alakítottak ki, hogy végigvezessen az akadályokkal teli úton is. Talán nem tudsz olyan gyorsan és fényesen haladni rajta, mint ahogy szeretnél, de nekem elhiheted: az út, amelyen végig kell menned és keményen meg kell érte dolgoznod, az sokkal gazdagabb, csodálatosabb és élménydúsabb, mint amit valaha el tudtál képzelni.


Örök szeretettel:


Rex Maughan