A lehetőség felemelkedése

Hallottál már arról, hogy a fegyelmezett törekvés jutalma bőséges? Az utóbbi időben ez a kis üzenet inspirált. Egy tizenkét éves fiútól olvastam, aki az édesanyjával és hat testvérével él Zambiában. Arrafelé nehéz hozzájutni a tiszta vízhez, az orvosi ellátáshoz, és a kisfiú minden nap az iskolába menet olyan otthonok mellett halad el, amelyekben nincs áram, sem vezetékes víz. Azon megpróbáltatások ellenére, amelyekkel családjának kell szembenéznie, minden évben kitűnőre végez az iskolában. Ez nem könnyű eredmény, pláne úgy, hogy még az iskolába jutás is kihívásokkal teli.


Az otthoni nélkülözés nincs kihatással az iskolai teljesítményére. A hosszú tanítási napokon a kisfiú étkezéséről a Rise Against Hunger gondoskodik. A szervezet a tanítási hetekben ellátja az egész családját élelemmel, ezzel jutalmazva a tanulás melletti elszántságot. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Rise Against Hunger közvetítésével sikerült elköteleznünk magunkat a következő két évre vállalt ötmillió ételcsomag elkészítése mellett.


Van egy mélyebb jelentése ennek a történetnek, amit szeretném, ha egy kicsit átgondolnátok. Tizenkét éves korban a gyerekektől nem lehet elvárni túl sok felelősségérzetet, és nem is kellene a felnőttek gondjait magukénak érezniük. Ez a fiú a maga mindennapi tetteivel a fegyelmezettség mintaképe. Az ő következetességének köszönhetően jut a családja élelemhez és ellátáshoz. Felkel, megteszi a megterhelő sétát az iskolába, még akkor is, amikor az egészsége vagy maga a helyzet megpróbáltatásokkal teli. Hány olyan felnőttről tudtok, akik sokkal szerencsésebb helyzetben vannak, de nincs meg bennünk az a fegyelmezettség, amit felmutathatnának nap mint nap?


Lehet, hogy nekünk nem kell ilyen megpróbáltatásokat elszenvednünk, amelyeken nagyon nehéz túljutni. Mindennap akadályok keletkezhetnek, amelyek nehezítik a célunk elérését, és azt sugallhatják, hogy adjuk fel azt. Amennyiben ambiciózus célokról van szó - mint például ötmillió ételcsomag elkészítéséről -, semmi sem lehetetlen, ha erőt fektetünk bele és mindennap teszünk érte. Egy létra megmászásakor figyeljetek az összpontosításra! Minden egyes létrafok, amit megtesztek, egyre nagyobb megpróbáltatást jelent, és egyre közelebb visz a vágyott dolgokhoz.


Tudjuk, hogy következetes cselekvéseken keresztül, teljes szívünket, lelkünket beleadva meg tudjuk változtatni a világot. Pontosan úgy, mint a kisfiúnak, nekünk is gyakorolnunk kell annak érdekében, hogy elérjük a céljainkat. A negyvenedik születésnapunk alkalmából szánjatok egy kis időt arra, hogy megfigyeljétek az üzletünk kezdete óta a vezetők és a cég által elért hihetetlen sikereket! Remélem, hogy ezen történetek motiválni fognak titeket és segítenek majd fenntartani a fegyelmezettséget annak érdekében, hogy elérjetek mindent, amire vágytok 2018-ban - és azon is túl.


Az adakozásban való következetessé válás két útja:


1. Adakozz havonta a Forever Givingnek, segítve bennünket a következő két évre tervezett ételcsomagok finanszírozásában! 2. Derítsd ki, hogy mikor lesz a következő hozzád legközelebb rendezendő ételcsomagolás! De akár te is szervezhetsz ilyet, ha felkeresed a központi irodát, és elkötelezed magad legalább évi két ételcsomagolásban való részvétel mellett.


 


Örök szeretettel,
Rex Maughan
CEO, Forever Living Products

Kapcsolódó termékek