Dăruiește-ți această ocazie

Ai auzit vreodată expresia care spune că eforturile disciplinate sunt răsplătite cu recompense pe măsură? M-a inspirat acest mesaj în timp ce citeam, cu puțin timp în urmă, povestea unui băiat de 12 ani care trăiește împreună cu mama și cei șase frați în Zambia.


 


Apa curentă și îngrijirile medicale sunt o raritate acolo, iar în fiecare zi când merge spre școală, trece pe lângă case fără electricitate și apă. În ciuda provocărilor cu care se confruntă familia sa, are o prezență impecabilă la școală, în fiecare an. Iar acest lucru nu este ușor de realizat de către oricine, mai ales atunci când însuși drumul până la școală este o problemă.


 


Dificultățile de acasă nu-l împiedică să-și continue studiile. Pentru a-l ajuta să fie bine hrănit și să se poată concentra astfel asupra educației pe durata întregii zile, Rise Against Hunger îi oferă o masă în fiecare zi. Organizația oferă, de asemenea, mese întregii sale familii, pe toată durata săptămânii de studiu, în semn de apreciere pentru eforturile lor de a-l susține să-și continue studiile și să aibă acces la o viață mai bună. Sunt foarte mândru că ne-am luat angajamentul de a împacheta cinci milioane de mese pentru Rise Against Hunger în următorii doi ani.


 


Această poveste are și o semnificație mai profundă, la care aș vrea să vă rog să vă gândiți. La vârsta de 12 ani, când copiii n-ar trebui să aibă atâtea responsabilități, ci să fie imuni la dificultățile specifice adulților, acest băiat este un exemplu de disciplină, prin toate acțiunile sale zilnice.


 


Prin consecvența lui, oferă familiei hrană și îngrijire. Se trezește și parcurge drumul greu până la școală, chiar și atunci când starea de sănătate sau circumstanțele îl pun față în față cu multe provocări.


 


Cât de mulți adulți cunoașteți care sunt mult mai norocoși și totuși nu au aceeași disciplină să-și îndeplinească sarcinile zilnice?


 


Nimic nu este imposibil dacă depui efort și muncești zi de zi pentru a evolua.


 


Deși nu ne confruntăm cu aceleași dificultăți, există și în viața noastră momente pe care nu ne este ușor să le depășim. Ele ne împiedică să ne atingem scopurile și uneori ne fac să subestimăm dificultatea drumului pe care îl avem de parcurs. Chiar dacă e vorba de țeluri ambițioase, cum ar fi ambalarea a cinci milioane de porții de mâncare, nimic nu este imposibil dacă depui efort și muncești zi de zi pentru a evolua. Gândește-te la disciplină ca la procesul urcării unei scări.


 


Fiecare treaptă pe care o urci, deși va fi din ce în ce mai dificil pe măsură ce avansezi, te va aduce mai aproape de lucrurile pe care ți le dorești și de care ai nevoie.


 


Știm că prin acțiuni consecvente, făcute constant și din inimă, putem schimba lumea. Asemenea băiatului care a dovedit ce înseamnă disciplina mergând la școală în fiecare zi, și noi trebuie să ne exersăm disciplina pentru a ne atinge țelurile. Pe măsură ce ne apropiem de cea de-a 40-a aniversare, acordați-vă câteva momente pentru a observa ce realizări incredibile au liderii companiei noastre de când și-au început afacerea Forever. Sper să vă motiveze și să vă ajute să rămâneți disciplinați, ca să puteți realiza tot ceea ce vă doriți în 2018 și în anii care vor urma.


Mereu al vostru, 
Rex Maughan 

Related Products