Vidimo se u Stockholmu

Svake godine, kvalificirani za Global Rally dobivaju nezaboravno iskustvo, na nevjerojatnim lokacijama diljem svijeta. Kvalificirani za Rally prvi saznaju o novim proizvodima, imaju privilegiju iskusiti razne aktivnosti i treninge svjetskih lidera te slaviti uspjeh u društvu ostalih kvalificiranih Poslovnih suradnika iz svih kutova svijeta.


Global Rally 2019. vodi nas u prekrasni nordički grad Stockholm u Švedskoj. Među lokalnim stanovništvom poznat kao "Ljepotan na vodi", Stockholm čini čak 14 otoka i krasi ga bogata povijest prožeta modernim osjećajem. Skandinavsko načelo lagom ili jednostavnije, "prava količina", odnosi se na umijeće života u ravnoteži i upravo je zato ovaj grad savršena destinacija za Poslovne suradnike iz cijeloga svijeta.


Kvalificirani za naš izdašni Chairman's Bonus program, bit će pozvani u Stockholm, kako bi podigli svoj Chairman's Bonus ček. Velikodušni bonus i put na egzotičnu svjetsku destinaciju? Jednostavno ne može bolje od toga!


Kliknite ovdje da biste saznali kako nam se možete pridružiti u Stockholmu 2019.! (kvalifikacija za Rally 2019. završava 31. prosinca 2018.)