Vidimo se u Stokholmu

Svake godine, kvalifikovani za Global Rally dobijaju nezaboravno iskustvo, na fantastičnim destinacijama širom sveta. Kvalifikovani saradnici prvi saznaju o novim proizvodima, imaju privilegiju da iskuse razne aktivnosti, prisustvuju obukama svetskih lidera i proslave ostvaren uspeh sa ostalim kvalifikovanim poslovnim suradnicima iz celog sveta.

Global Rally 2019. vodi nas u prekrasni nordiski grad Stokholm u Švedskoj. Među lokalnim stanovništvom poznat kao "lepotan na vodi", Stokholm čini čak 14 ostrva i krasi ga bogata istorija prožeta modernim osećajem. Skandinavsko načelo lagom ili jednostavnije, "prava količina", odnosi se na umeće života u ravnoteži i upravo je zato ovaj grad savršena destinacija za poslovne saradnike iz celog sveta.

Kvalifikovani za naš izdašni Chairman's Bonus program, biće pozvani u Stokholm, kako bi podigli svoj Chairman's Bonus ček. Velikodušni bonus i put na egzotičnu svetsku destinaciju? Jednostavno ne može bolje od toga!

Kvalifikacioni period za Forever Global Rally 2019 se završava 31. decembra, 2018. Kliknite ovde da saznate više o kvalifikaciji koja će vam omogućiti da nam se pridružite u Stokholmu u 2019. godini!