Deel uw Forever Business

Rebecca en Stuart Lake bereikten de positie van Sapphire Manager niet zomaar in slechts drie jaar tijd. Het vroeg om enorm veel uren van hard werken, toewijding en, misschien nog wel het meest, om een goed systeem. Bij de Forever Business draait het allemaal om constante, aanhoudende activiteit. Volg een systeem, doe dit keer op keer op dezelfde manier en leer uw teamleden dan om hetzelfde te doen. 


Kunt u wel wat begeiding gebruiken? Lees dan de korte uitleg hieronder en kijk dan naar de webinar om te zien hoe Rebecca en Stuart Lake een start maakten met Forever en hoe u hun manier van mensen werven kunt dupliceren om fenomenaal succes te boeken. 


Het Verhaal achter uw Business


In uw verhaal vertelt u iets over uw achtergrond, de reden waarom u bij Forever kwam en waar u naartoe aan het werken bent. Al deze dingen vertellen het verhaal achter het ‘Waarom’ – feiten doen hopen, verhalen verkopen! Probeer een connectie tot stand te brengen met de mensen waarmee u praat. U zult er versteld van staan hoe vaak uw motivatie en achtergrond overeenkomen met de mensen die u ontmoet.


Maak een lijst van mogelijke Prospects
U zult verbluft zijn van het aantal mensen dat u kent. Begin eens met door uw telefoonlijst heen te scrollen, neem dan even de tijd en denk aan zoveel mogelijk mensen die de revu hebben gepasseerd in uw leven en schrijf hun namen op. Maak de lijst zo lang mogelijk en sluit niemand van te voren uit! U weet maar nooit wie er interesse zou hebben in het genereren van een extra inkomstenbron. Door dit te doen, creëert u voor uzelf de beste kans om mensen in te schrijven wanneer u uw Forever business eenmaal begint. In de webinar hieronder, geeft Stuart Lake een ongelooflijk goed inzicht in hoe u uw lijst van Prospects kunt uitbouwen tot 100, 200, 300 of zelfs meer!


Raak de Gevoelige Snaar
Wanneer u met uw prospect in gesprek bent, probeert u erachter te komen wat deze nu echt wil veranderen aan zijn of haar leven; dat kan een gebrek aan geld zijn, schulden, of zich ongelukkig voelen op de werkplek. Als u een kans biedt dat de stress zou verlichten en daarmee de gevoelige snaar weet te raken, zal uw prospect meer openstaan voor uw boodschap. 


Breid uw Wie Ken Ik lijst uit
Van online activiteiten tot productlanceringen to netwerkevenementen en – doorverwijzingen, er zijn tientallen manieren waarop u uw lijst van prospects langer kunt maken. Waar u ook bent en waar u ook mee bezig bent, doe in elk geval contacten op! En vindt u iemand die een geschikte kandidaat zou kunnen zijn? Rebecca praat u in een fantastische en ultra korte presentatie bij over hoe u uw business bij een nieuw persoon kunt introduceren.


Houd uw contacten bij en wees hun bron van Informatie en Inspiratie
Zorg ervoor dat u in contact blijft staan met de mensen op uw lijst van prospects. Houdt het contact warm met andere mensen totdat zij er klaar voor zijn om verder te gaan met de Forever business opportunity. “U heeft er geen invloed op of het de juiste tijd is maar u kunt wel uw activiteiten en toevoerkanalen van prospects beïnvloeden”, zegt Stuart. 


Wees zichtbaar op Social Media
Creëer een aantal social media accounts en zorg dat u hier actief mee bezig blijft. Wanneer u mensen heeft ontmoet, zullen deze onderzoek gaan doen en zullen dan zeker uw social media accounts bekijken. Zorg er dus voor dat u professioneel overkomt op deze pagina’s.


Om meer diepgaande informatie te krijgen over hoe u prospects op een professionele wijze benadert en uw business een gunstige start kunt geven, bekijkt u HIER het volledige, 55 minuten durende webinar met Rebecca en Stuart Lake.