Vertraag mee met de Natuur

Het is een welbekend feit dat consistent werken, de uren en onverdeelde aandacht besteden aan je business direct effect hebben op wat je bereikt. Ik begrijp dat het vasthouden van het momentum kan betekenen dat je vaker naar je telefoon kijkt dan je misschien zou willen. Je kan het gevoel hebben dat je continue doorgaat, zonder pauzes. Terwijl het lijkt alsof niks langzamer gaat, heeft de natuur aan de andere kant een speciale manier om tijd voor ons te vertragen.


Als een jonge jongen die opgroeide in Idaho, herinner ik me dat ik de tijd nam stil te staan en de prachtige natuur om me heen te observeren. Ik hield van het buitenleven en van de energie die ik kreeg wanneer ik zat te kijken naar de uitgestrekte blauwe lucht. Het was tijdens die momenten dat ik de lessen van de natuur leerde te begrijpen en te respecteren. Lessen over gemeenschap, vrijheid en lotsbestemming.

Het is verbazingwekkend hoe klein je je kan voelen als je in het bos zit. Dat is waar ik in mijn eentje zat te kijken naar de interactie tussen de vogels, dieren en insecten, te luisteren naar de ritselende bladeren hoog in de bomen. Hoewel ik me klein voelde, realiseerde ik me tegelijkertijd dat ik onderdeel was van iets groters. Zoals de vogels, mieren en de bomen, heeft iedereen een belangrijke rol in diens gemeenschap. Wat we doen heeft een directe impact op de andere onderdelen. Dat is ook waarom ik geloof in het belang van het behoud en de bescherming van het milieu.

De adelaar is voor mij natuurlijk altijd een symbool van vrijheid geweest. Ik genoot er altijd van om te zien hoe zij hun vleugels uitsloegen en ogenschijnlijk moeiteloos door de lucht zweefden. Net zoals deze vogels de sprong in het diepe nemen, dienen wij ook met de voeten van de grond te komen, een sprong van vertrouwen te wagen om vrijheid te vinden. Soms is het slechts een kwestie van het geloof hebben en ons door de wind mee laten voeren, zonder onze vangnetten.Als je wel eens in de natuur een bron van water hebt gevonden dan heb je waarschijnlijk de natuurlijke stroming opgemerkt. Ongeacht wat voor rommel of rotsen in de weg liggen, het water stroomt door naar de eindbestemming – misschien is dat een prachtig groot meer of zelfs de eindeloze oceaan. Tegen de stroming ingaan zal niet makkelijk zijn, maar soms creëren we weerstand door te weinig geloof in onszelf of doordat we ons lot niet laten ontvouwen. We moeten die weerstand loslaten en het vertrouwen hebben in de wetenschap dat het ons naar onze eindbestemming zal leiden.

In aanloop naar de Global Rally volgend jaar in Dallas, moedig ik je aan de natuur te ervaren en de lessen zelf te observeren in één van de Forever Resorts in Amerika. Dus als je bezig bent met het plannen van je bezoek, kijk dan zeker naar één van onze resorts. Er zijn zoveel verschillende ervaringen die je kan opdoen, zoals met een woonboot genieten op een prachtig meer, op wildwateravontuur gaan of één van de spectaculaire canyons zien in Arizona of Utah.

Neem de tijd om naar buiten te gaan en het avontuur te zoeken. Je bent het aan jezelf verplicht wat gas terug te nemen als je hier bent en te genieten!

Forever Yours,

Rex Maughan