Στηρίξτε τα αγαπημένα σας

   Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από την κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία McKinsey & Company, το 50% των αγορών γίνονται μέσω της από στόμα σε στόμα διαφήμισης. Αυτή η έρευνα έχει γίνει πολλές φορές καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι οι απευθείας πωλήσεις είναι μια βιώσιμη μέθοδος για λιανικές πωλήσεις, ειδικά όταν γίνονται με το σωστό τρόπο.   Καθώς οι καταναλωτές έχουν γίνει πιο απευαισθητοποιημένοι στη διαφήμιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουν απευθυνθεί στην από στόμα σε στόμα ενημέρωση και αναζητούν τις απόψεις άλλων για να βοηθηθούν στις επιλογές τους.  Στην πραγματικότητα, μια άλλη μελέτη που έγινε έδειξε ότι η διαφήμιση από στόμα σε στόμα απέδωσε δύο φορές περισσότερο στις πωλήσεις από την αμειβόμενη διαφήμιση. Δεν είναι εκπληκτικό;   Τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα blog  κυριαρχούν σε ό,τι θεωρείται δημοφιλές και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αγοράζουν κάτι μέχρι να διαβάσουν τις κριτικές. Σκεφτείτε πώς μαθαίνετε για νέα εστιατόρια, νέες ταινίες και νέους προορισμούς διακοπών. Ρωτάτε φίλους; Διαβάζετε τις κριτικές; Ο νούμερο ένα τρόπος για να ανακαλύψετε νέα προϊόντα και νέα πράγματα είναι με το να σας τα συστήσουν.
   Πόσο τυχεροί είμαστε που ο κλάδος μας ασχολείται με αυτό ακριβώς. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να διασφαλίσουμε ότι το κάνουμε σωστά. Υπάρχει ένα μυστικό για να είστε επιτυχημένοι όταν συστήνετε – κι αυτό είναι η ειλικρίνεια. Οι πελάτες σας θέλουν να νιώθουν ότι μπορούν να βασιστούν στις συμβουλές που τους δίνετε και ότι οι πληροφορίες προέρχονται από την δική σας εμπειρία.
   Μου αρέσει να λέω αυτή την απλή φράση – “Nα είστε προϊόν του προϊόντος”. Ως εκπρόσωποι της Εταιρείας της Αλόης Βέρα, ο ρόλος σας είναι να δείχνετε περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για τα προϊόντα της αλόης μας και πόσο πραγματικά μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας. Καθορίζοντας την υπεροχή τους σε σχέση με τα υπόλοιπα για εσάς τους ίδιους είναι ένα βασικό πρώτο βήμα αν ελπίζετε στο να το ανακαλύψουν κι άλλοι. Το εργαλείο σας θα είναι η προσωπική σας εμπειρία για ό,τι έχετε δοκιμάσει. Όλα ξεκινούν από εσάς και το να αποκτήσετε την δική σας άποψη και εμπειρία για κάθε ένα από τα προϊόντα που προωθείτε.
Οι πωλήσεις και η κατανάλωση προϊόντων με βάση την αλόη βέρα είναι σε άνοδο. Δεν πρόκειται για μια πρόσφατη τάση, αλλά μια εξέλιξη από χρονιά σε χρονιά, η ζήτηση φυσικών προϊόντων που παράγονται με πάθος και φροντίδα αναπτύσσεται συνεχώς. Είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι αναζητούν εταιρείες που προσφέρουν πιο φυσικά, υγιή, υψηλής ποιότητας προϊόντα στα οποία θα μπορούν να στηριχθούν και καθώς είμαστε Η Εταιρεία της Αλόης Βέρας, θα φανούμε αντάξιοι.
   Επιλέγουμε να καλλιεργούμε, να παράγουμε και να παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω των δικών μας διαδικασιών για να διασφαλίσουμε ότι κάθε ένα από τα προϊόντα που λαμβάνετε είναι εξαρτώμενα. Ως πρεσβευτής της ταυτότητας των προϊόντων και της ποιότητας των προϊόντων, τα οποία είναι αποτέλεσμα της καθετοποιημένης αυτής διαδικασίας, η άποψή σας είναι σημαντική για να έχετε πωλήσεις και να βοηθήσετε κι άλλους ανθρώπους να ανακαλύψουν αυτά που προσφέρει η Forever. Η χρήση των προϊόντων από εσάς τους ίδιους  και να τα μοιράζεστε με άλλους είναι αυτό που κάνει αυτή την κοινωνική επιχείρηση να λειτουργεί. 
   Το να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα είναι το πρώτο βήμα για να χτίσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση. Να έχετε πίστη και να είστε ειδήμων. Γίνετε πρεσβευτής της Αλόης και αναπτύξτε μια επιχείρηση η οποία θα στηρίζετε στην προσωπική σας εμπειρία από την φανταστική σειρά προϊόντων.


Να συνεχίσετε να χαμογελάτε!
Gregg Maughan