Fii produsul produselor

Potrivit unui studiu realizat de McKinsey & Company, lider global pe piața de consultanță, peste 50% dintre cumpărături se fac pe baza recomandărilor verbale. Studiul a fost repetat de-a lungul timpului si a arătat că vânzarea directă este o metodă viabilă de comerț, dacă este făcută corespunzător.


Consumatorii au devenit tot mai puțin încrezători în reclamele mass-media, orientându-și atenția spre recomandările verbale și căutând în jurul lor păreri despre motivele care i-au determinat pe alții să cumpere produse sau servicii. Un alt studiu a demonstrat că publicitatea realizată pe bază de recomandări  ”din vorbă în vorbă” a generat de două ori mai multe vânzări decât publicitatea plătită. Este uimitor, nu-i așa?


Platformele social media și blogurile decid astăzi trendurile, iar cei mai mulți oameni nu cumpără fără să citească păreri despre experiența altora cu ele. Gândește-te cum afli tu cel mai adesea despre restaurante bune, filme noi sau destinații interesante de vacanță. Întrebi prietenii? Citești articole despre ele? Modul numărul 1 de a descoperi produse și lucruri noi este prin recomandare.


Cât de norocoși suntem că facem parte din industria care se bazează exact pe acest lucru. Tot ce trebuie să facem este să ne asigurăm că ne desfășurăm activitatea corect. Există un secret al artei de a face recomandări ca să ai succes – să fii sincer. Consumatorii doresc să simtă că primesc sfaturi și recomandări pe care se pot baza și care provin din experiențe personale.


Ador să spun oamenilor ”Fii produsul produselor”.  Ca reprezentant al Companiei Aloe Vera, este rolul tău să arăți oamenilor ce sunt produsele noastre cu aloe și cum pot schimba vieți. Experimentând superioritatea produselor noastre față de altele de pe piață este primul pas pentru a-i face și pe alții să descopere același lucru. Totul pornește cu tine, încercând produsele și creându-ți propriile păreri din experiența cu acestea.


Consumul și vânzările produselor pe bază de Aloe vera sunt în creștere. Nu un trend nou, pentru că de la un an la altul interesul pentru produse din ingrediente naturale, dezvoltate cu pasiune și grijă continuă să crească. Este cert că oamenii se orientează către companii care oferă produse mai naturale, sănătoase și de înaltă calitate, pe care se pot baza, așa cum noi, Compania Aloe Vera, furnizăm întotdeauna.


Am ales să deținem propriile plantații de aloe, precum și procesele de producție și distribuție a produselor noastre, pentru a ne asigura că ajung la tine cele mai bune produse de pe piață. Ca ambasador pentru produsele și calitatea care rezultă din integrarea pe verticală a companiei noastre,  cuvântul tău este esențial în influențarea vânzărilor și în a-i ajuta pe alții să descopere ceea ce are de oferit Forever. Experiența ta cu produsele și modul în care le pomovezi fac ca acest business să funcționeze.


Folosirea produselor este primul pas în dezvoltarea unei afaceri de succes. Ai încredere și fii un expert în produse. Transformă-te într-un Ambasador Aloe și construiește-ți o afacere bazată pe propria experiență cu fantasticele produse Forever.


Continuă să zâmbești,


Gregg Maughan