Sta achter jouw favorieten

Volgens toonaangevend adviesbureau McKinsey & Company is bijna de helft van alle aankopen het gevolg van mond-tot-mondreclame. Dit onderzoek is keer op keer herhaald, wat aantoont dat directe verkoop een effectieve verkoopmethode is. Zeker als het goed gedaan wordt.

Consumenten staan steeds minder open voor reclame via massamedia en luisteren bij het nemen van beslissingen steeds meer naar de mening van andere mensen. Sterker nog, uit een ander onderzoek bleek dat mond-tot-mondreclame tot twee keer zoveel aankopen leidt als betaalde reclame.

Het zijn vooral sociale media en blogs die bepalen wat populair is. En de meeste mensen kopen pas iets als ze eerst reviews gelezen hebben. Denk eens na hoe je over nieuwe restaurants, films en
vakantiebestemmingen hebt gehoord. Vraag je je vrienden ernaar? Lees je reviews? De meest voorkomende manier om nieuwe producten en andere zaken te ontdekken, is op aanbeveling.

Wat hebben we geluk dat we deel uitmaken van een branche die juist hier afhankelijk van is. We hoeven er alleen maar voor te zorgen dat we het góed doen. Er is één geheim om de kunst van het aanbevelen onder de knie te krijgen: eerlijk zijn. Een klant wil het gevoel hebben dat hij op een advies kan vertrouwen en dat de informatie uit eigen ervaring komt.

Ik zeg graag tegen mensen: ‘Wees een product van het product.’ Als
vertegenwoordiger van The Aloe Vera Company is het jouw taak om mensen te laten zien waar het bij onze aloëproducten om draait en hoe ze bijdragen aan een beter leven. Je moet eerst zélf ervaren dat onze producten superieur zijn als je wilt dat anderen dit ook ontdekken. Je kunt alleen verkopen wat je zelf geprobeerd en getest hebt. Het begint allemaal met zelf een mening vormen over elk
product op basis van jouw eigen ervaring.

Er komen steeds meer producten op basis van aloë vera op de markt
en ze worden meer en meer verkocht. Dat is niet zomaar de nieuwste trend, maar een die jaar in jaar uit doorzet: de vraag naar natuurlijke producten die met passie en zorg ontwikkeld zijn blijft toenemen. Het is duidelijk dat mensen bedrijven uitzoeken die natuurlijkere, gezonde producten van hoge kwaliteit bieden waar ze op kunnen vertrouwen, en als The Aloe Vera Company streven wij er altijd naar om dat te bieden.

Wij kiezen ervoor het telen, produceren en leveren van onze producten in eigen hand te houden, om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Als ambassadeur voor de producten en
de kwaliteit die het gevolg is van onze verticale integratie, is jouw woord cruciaal om andere mensen te helpen ontdekken wat Forever te bieden heeft. Jouw gebruik van de producten en hoe jij ze deelt met anderen zorgen ervoor dat deze sociale business zo goed werkt.


De producten gebruiken, is de eerste stap naar het opbouwen van een geslaagde business. Geloof erin. Word er deskundig in. Word
aloë-ambassadeur en bouw een business op je eigen ervaring met het fantastische productassortiment van Forever.


Keep Smiling,
Gregg Maughan