Légy a termékek nagykövete

Egy globális tanácsadó iroda, a McKinsey & Company tanulmánya szerint a vásárlások több mint 50%-a személyes ajánlások alapján történik. Ezt a tanulmányt újra és újra elkészítik,  bebizonyítva azt, hogy a közvetlen értékesítés fontos formája a kiskereskedelmi értékesítésnek, különösen akkor, ha jól csinálják.


A vásárlók egyre érzéketlenebbé válnak a tömeges média hirdetések hatására, ezért a szájhagyomány útján terjedő ajánlásokhoz fordulnak és mások véleményének segítségével hozzák meg a saját döntéseiket. Valójában, egy másik tanulmány szerint a szájhagyomány útján terjedő ajánlások kétszer több eladást eredményeznek, mint a fizetett hirdetések. Nem nagyszerű ez a tény?


A közösségi média és a blog oldalak határozzák meg, mi a népszerű és a legtöbb ember nem vásárol semmit, addig amíg nem olvasta el a véleményeket. Gondolj arra, hogyan értesülsz egy új étteremről, egy új mozifilmről vagy egy új nyári úticélról. Megkérdezed a barátaidat? Elolvasod az ajánlásokat? A legtöbbek által használt mód, egy új termék vagy dolog megismerésére az ajánlás.


Milyen szerencsések vagyunk, hogy egy olyan iparágban dolgozunk, ami pontosan ettől függ. Csupán annyit kell tennünk, hogy jól csináljuk. Egyetlen titka van annak, hogy sikeres légy az ajánlások művészetében, hogy – légy őszinte. A vásárlók azt szeretik érezni, hogy bízhatnak a kapott tanácsokban és információkban, amik személyes tapasztalatokon alapulnak.


Ezt az egyszerű kifejezést szeretem megosztani az emberekkel – „Légy a termék terméke.” A The Aloe Vera Company képviselőjeként a te feladatod, hogy megmutasd az embereknek, hogy mit jelentenek a mi aloe termékeink és, hogy hogyan tudnak életeket megváltoztatni. A legfontosabb, első lépés, hogy  a termékeinket más termékek elé kell, hogy helyezd ha azt szeretnéd, hogy mások is megtegyék ezt a felfedezést. Az egyetlen eszköz, ami a kezedben van, ahhoz, hogy értékesíts, az az, hogy saját magad próbálod ki és teszteled. AZ egész azzal kezdődik, hogy kialakítod a saját véleményedet és tapasztalataidat minden egyes termékről.


Az Aloe vera – alapú értékesítés és fogyasztás növekvőben van. Ez nem csak egy felkapott trend, hanem évről évre növekszik a természeten alapuló, szenvedéllyel és törődéssel kifejlesztett termékek iránti kereslet. Egyértelműen látszik, hogy az emberek olyan cégeket keresnek, ami minél természetesebb, egészségesebb és kiemelkedő minőségű termékeket forgalmaznak, és mi, mint a The Aloe Vera Company, mindig készek vagyunk ezt megvalósítani.


Úgy döntöttünk, hogy a termékeinket saját folyamataink szerint, magunk termesztjük, állítjuk elő és szállítjuk, ezzel biztosítva, hogy minőségi terméket kapj kézhez. A termékek és a minőség nagyköveteként a te véleményed elengedhetetlen az értékesítéshez, ami segít másoknak felfedezni, amit a Forever kínál nekik. A Te termékhasználatod, és, hogy hogyan osztod ezt meg másokkal az, ami ezt közösségi üzletté teszi.


Az első lépés a sikeres üzletépítéshez, hogy használod a termékeket. Higgy benne és válj szakértővé. Válj Aloe nagykövetté és fejleszd az üzletedet saját tapasztalataid alapján a Forever fantasztikus termékeivel.


Mindig mosolyogj, 


Gregg Maughan


Elnök, Forever Living Products