STOP HUNGER NOW

A 2016. évi Global Rally-n több ezer ételcsomagot állítottunk össze közösen.


A Forever Giving ismét lehetőséget kapott arra, hogy a Stop Hunger Now (Állítsuk meg az éhezést most) egyesülettel - ezúttal a dél-afrikai kirendeltségével karöltve - együttműködve ételcsomagokat állítson össze és ezzel hozzájárulhassunk az alultápláltság és az éhezés megállításában ebben az országban.


A Global Rally mindkét napján több ezer Forever Üzleti Partnerünk csatlakozott több műszakban ehhez a projekthez, és lelkesen állították össze a csomagokat. Minden egyes doboz elkészültét egy hatalmas éljenzés követett, hiszen ez azt is jelentette, hogy még több gyermeken segítettünk, hogy ne kelljen tovább éheznie.
 


Amikor a Global Leadership Team tagjai ellátogattak arra a helyszínre, ahol a Stop Hunger Now egyesület elosztja az ételeket és segített a Forever csomagjait kiosztani, hatalmas körbe vették őket. A Forever Givingnek ez az egyik módja, hogy segítse Forever Üzleti Partneinket, mások életére pozitív hatással lehessenek bárhol a világon.

Ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki idén részt vett és segített a   Stop Hunger Now South Africa projektnek, hogy több ezer éhező kisgyermek és család ételhez jusson Dél-Afrikában!

Nézd meg ezt a videót: